Zwaaideur voor douche of entree badkamer

Glazen draaideuren voor doucheruimte in een nis en zwaaideuren voor de entree van de badkamer zijn in de landen aan de Middellandse Zee al jaren populair.

Ook in Nederland wordt glas steeds vaker in moderne badarchitectuur geïntegreerd. Een trend waar douchewanden fabrikant HÜPPE al jaren onderscheidende oplossingen voor heeft.

Een glazen zwaaideur geeft een ruimte meer transparantie en een open karakter, en geeft tevens bijzondere lichtinvallen, een essentieel voordeel in vergelijking met gesloten deuren.

Privacy is nooit een probleem, want naast het heldere glas levert HÜPPE ook de standaard zandstraaldecors sand plus en intima. Zo straalt de deur de gewenste identiteit uit of geeft het decor de glazen deur een uniek karakter aan de ruimte.

Anti-plaque
HÜPPE levert de serie ProEdition zwaaideuren met een glasdikte van 8 mm.
Als u dat wenst kan het glas extra voorzien worden van anti-plaque. Deze beschermlaag vergemakkelijkt het onderhoud van uw douchewand, kalk en zeepresten zullen hierdoor minder snel hechten.

Het standaard assortiment bestaat uit breedten van 500 – 1.000 mm bij hoogten tot 2.000 mm. Op aanvraag is ook maatwerk mogelijk tot een hoogte van 2.400 mm. De strakke scharnieren zijn van verchroomd edelstaal.

Bron: Hüppe


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags