Zorgwoning van de Toekomst

Zorgwoning van de Toekomst

Schaarste van drinkwater en vergrijzing van de maatschappij, onderwerpen die ons allen aangaan.

We leven langer en stellen hogere eisen aan de kwaliteit van leven. Diensten en producten van morgen zullen dan ook steeds meer afgestemd moeten worden op deze (r)evolutie.

Living Tomorrow presenteert in dit kader de “Zorgwoning van de Toekomst”. Een innovatieve real-life omgeving waar nieuwe technologieën, diensten en producten die het levensbestendig wonen aangenamer en comfortabeler maken, samen komen. Dit met extra nadruk op zorgkwaliteit.

Het project is gerealiseerd nabij Hasselt (Heusden-Zolder, België) en zal gedurende 3 jaar geopend zijn voor professionele bezoekers om kennis te maken met producten en diensten die de kwaliteit van wonen, leven en werken in de nabije toekomst verbeteren.

Zorgwoning van de Toekomst

80% van de getoonde oplossingen zijn marktrijp, 20% zijn visies naar de toekomst toe.

De Coram groep deelt de interesses als toekomstgerichtheid, milieubewustzijn en duurzaamheid, en neemt, in de Zorgwoning van de Toekomst, dan ook de sanitaire voorzieningen voor haar rekening.

Door expertise binnen de Coram groep te bundelen ontstaat een synergie/specialisme van zorg, techniek en comfort. De merken Tiger en Sealskin tonen hun jarenlange ervaring in deze zorgwoning.

Zorgwoning van de Toekomst

Xtreme wellness cabine met hydromassage- en chromotherapie, digitalisering, hergebruik van water, comfort en veiligheid, zijn slechts een greep van toepassingen in dit project. Personaliseer bijvoorbeeld vorm en functie door gebruik te maken van EPS prefab elementen.

Uw individuele wensen en behoeften kunnen daardoor vertaald worden naar nieuwe toepassingen op maat.

Bron: Coram


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags