Zacht gewelfd in de vorm van een golf

De golf stond model voor het design van de nieuwe wastafelserie Bette Wave.

Voortdurend bewandelt Bette ook in het segment wastafels het pad van de diversiteit en biedt de wastafel Bette Wave in de vier verschillende afmetingen 80 x 50 en 80 x 45 cm evenals 100 x 50 en 100 x 45 cm als opzet-, inbouw- of wandversie aan, telkens met een royale opbergruimte links of rechts.

Golfvormig loopt de bak van de wastafel Bette Wave uit in een opbergruimte.

Jochen Schmiddem
Ontwerper Jochen Schmiddem uit Berlijn: „Ik wilde design en natuur verbinden. Wat ligt er dan meer voor de hand dan water in een van de oervormen van het water op te vangen: De golf. Natuurlijke materialen en natuurlijke vormen vormen zo een ideale eenheid.“

Onderscheidend
De wastafel Bette Wave onderscheidt zich door een harmonische combinatie van nauwe radiussen en zachte vormen. Hij verbindt een ruime wastafeluitsparing met veel opbergruimte.

Als wastafel met overloop biedt hij bovendien de mogelijkheid om water op te stuwen: praktisch voor het scheren met scheermes of om textiel met de hand te wassen.

Staal | Emaille
Net als het ligbad en de douchebakken van Bette zijn ook de wastafels vervaardigd van de natuurlijke grondstof staal/emaille.

Zo kunnen de kernzones van de badkamer, waar water beleefbaar wordt, consequent in een uniforme materiaal- en kleurwereld worden vormgegeven.

Tegelijkertijd is de nobele en schitterende Bette Glasur bijzonder stabiel en belastbaar. De glasachtige emaille-oppervlakte garandeert de allerhoogste hygiënische eigenschappen evenals reinigingsgemak.

Ruime keus aan kleur
De wastafel Bette Wave is naast wit en vele sanitairkleuren ook leverbaar in de matte tinten uit de kleurwerelden Bette Floor, passend bij de actuele tegeltrends: vijf kleurwerelden in verschillende nuancen bieden 21 kleurtinten in antraciet, grijs, beige, bruin en antraciet-bruin.

De serie Bette Wave wordt aangevuld met het modulaire meubelprogramma Bette Room, bestaande uit echthouten tafelbladen, op hoogglans gepolijste kasten en laden alsmede bijpassende verlichte spiegels.

Bron: Bette


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags