Werelds toilet debuteert bij DK Home

DK Home, specialist in het creëren van exclusieve interieurobjecten, heeft de meubilering van haar nieuwe hoofdkantoor te Meerkerk nu tot in de puntjes afgerond.

De ondertitel van DK Home ‘The Luxury of Craftsmanship’ mag nu ook worden gebruikt voor de luxe inrichting van de toiletruimtes, met dank aan Japan.

DK Home is het eerste bedrijf dat de toiletten van Japans sanitairbedrijf Toto in Europa toont. Toto heeft de toiletten, uitgerust met de meest geavanceerde technologie ter wereld, recent geïntroduceerd op de Nederlandse markt.

DK Home slaagt er als geen ander in om met eeuwenoude natuurlijke materialen een prachtig chique en hedendaags beeld te ontwerpen.

Japanse schoonheid, gecombineerd met geraffineerde natuurlijke materialen, maakt een uitdagend nieuw samenspel.

De vooruitstrevende interieurdesigners van DK Home hebben de primeur om de fraaie, uiterst geavanceerde toiletten aan het publiek te tonen.

Toto
De damestoiletruimtes van DK Home zijn uitgerust met de Neorest LE Washlet en de herentoiletruimtes met de Neorest SE Washlet. Het verschil tussen de Neorest LE en de Neorest SE zit hem in het iets subtielere en rondere ontwerp van de Neorest LE Washlet.

Dit toilet is voorzien van alle gemakken; de verwarmde bril komt vanzelf tevoorschijn door middel van een censor die de klep automatisch opent. Tevens heeft het toilet ook een bidet functie en een warme lucht droger.

Zodat wc-papier overbodig wordt. De speciale vuilafstotende CeFiONtect laag en de ‘Tornado Flush’ functie zorgen voor een schoon toilet en de zelfreinigende functie maakt dit de meest hygiënische toilet ter wereld.

Alle functies kunnen worden bediend door een elegante afstandsbediening.

Inspirerende samenwerking
Tot in de cabines zijn de ruimtes ingericht met de meest exclusieve natuurlijke materialen zoals fijn ijzerwerk, roggenleer, ebbenhout, parchment en bijzondere schelpen.

Daarnaast zijn deze toiletruimtes voorzien van het mooiste meubilair en accessoires; de top-design kranen zijn van CEA Design, het meubilair van Interna, de wanden van Dofine, verlichting van Flos en de vloeren van Sinck & Ko.

De deuren zijn een ontwerp van Marcel Wolterinck voor Bod’or.

Bron: DK Home


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags