Waterdichte badkamerradio van AquaSound

AquaSound introduceert een echte waterdichte badkamerradio (voor badkamer, terras of buitenspa).

Het “Wipod Music Center”, zoals dit waterdichte radiosysteem voluit heet, is meer dan alleen een radio voor de badkamer.

U kunt niet alleen radio luisteren, maar ook naar uw MP3 verzameling , die opgeslagen zijn in de afstandsbediening. Uw favoriete muziek wordt draadloos (via bluetooth) verzonden naar de receiver-box .

Dit systeem omvat 3 onderdelen:
1: De waterdichte afstandsbediening (wipod); deze design afstandsbediening is voorzien van een 3” kleurenscherm, een intuïtief bedieningspaneel , 1 of 2 GB intern geheugen (goed voor het opslaan van zo’n 250‐500 MP3 bestanden) en een USB‐aansluiting voor connectie met de computer. Een wel heel stijlvolle manier om radio en MP3 te luisteren in uw badkamer, op uw terras of bij uw buitenspa.

2: De verborgen receiver-module; de ingebouwde radio-tuner is via de wipod eenvoudig te bedienen. De Mp3 liedjes (uit de wipod) worden via bluetooth ontvangen en doorgestuurd naar de aangesloten speakers.

3: Een set waterdichte speakers; deze laten u genieten van de gekozen bron (Radio of MP3).

Het Wipod Music Center is een stand‐alone systeem waar u geen andere apparatuur voor nodig heeft. En dan de prijs…voor zo’n high-tech apparaat is die heel schappelijk te noemen.

De setprijs begint bij € 345,- (inclusief btw). Het systeem zal leverbaar zijn vanaf mei 2010. Wij voorspellen dan ook dat AquaSound met dit systeem hoge ogen gaat gooien…we kunnen niet wachten.

Bron: Aquasound


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags