Waarom een Grohe of Geberit inbouwreservoir?

Grohe of Geberit inbouwreservoir

Er zijn veel verschillende merken en types inbouwreservoirs. Bij de aankoop van een (inbouw)reservoir is het belangrijk om wat over het betreffende merk te weten. Het aanschaffen van een inbouwreservoir van een bekend merk als Grohe of Geberit kent een groot aantal voordelen. 

Voordeel: Minder kans op gebreken
U loopt het risico dat er bij wat minder bekende merken iets kapot gaat. Omdat een inbouwreservoir in de muur ingebouwd wordt, krijgt u dan al snel te maken met hak- en breekwerk. U loopt het risico dat de tegels niet meer leverbaar zijn of dat er een kleurverschil tussen de voegen ontstaat. Voordat u het weet, moet u de hele badkamer of de hele toilet slopen.

Voordeel: Onderdelen altijd na te leveren
Voorbeelden van een aantal bekende en goede merken voor een inbouwreservoir zijn Geberit, Grohe, Wisa en Viega. Kiest u voor één van deze merken, dan bent u ervan verzekerd dat alle producten van goede kwaliteit zijn. Tevens hebben al deze merken een naleveringsgarantie. Door verkalking kan het zijn dat de rubberen afsluitringen vervangen moeten worden en bij een onbekend merk heeft men kans dat er na 2 jaar geen losse onderdelen meer leverbaar zijn. Uw inbouwreservoir gaat dus veel langer mee als deze van een bekend en vertrouwd merk is, want dan zijn de ringen en andere onderdelen gewoon nog leverbaar.

Voordeel: Goede isolatie en zorgvuldig getest
Een groot voordeel van een reservoir van een van de eerder genoemde merken is dat er sprake is van goede isolatie. U hoort nergens anders in het huis dus dat er doorgetrokken wordt in het toilet. Daarnaast zijn er in Nederland bepaalde spoelnormen voor de hoeveelheid water die per seconde verbruikt wordt door het toilet. U bent verzekerd van een goede en zuinige spoeling met deze merken, omdat de producten zorgvuldig getest zijn. Ook omdat Geberit bijvoorbeeld samenwerkt met andere producenten als Villeroy & Boch, Sphinx en Laufen voor een optimaal functionerend reservoir. Deze inbouwreservoirs sluiten ongetwijfeld aan bij de Nederlandse normen. U vindt dit misschien vanzelfsprekend, maar dit is vaak niet zo vanzelfsprekend als u kiest voor een inbouwreservoir van een onbekend merk.


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags