Vola wint de Good Design Award 2009 voor nieuwe producten

In 2009 heeft Vola drie nieuwe producten geïntroduceerd. Twee van deze producten, de handdoekwarmer T39 en de vrijstaande douche FS3, zijn onderscheiden met de Good Design Award 2009.

Deze prijs wordt uitgereikt door The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design en The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies.

De architecten Eero Saarinen, Charles en Ray Eames en Edgar Kaufmann Jr. hebben de prijs gelanceerd in het Chicago van 1950.

Good Design verleent internationale erkenning aan de meest prominente en veelbelovende ontwerpers en fabrikanten voor vooruitstrevende en vernieuwende productconcepten.

De unieke ontwerpkenmerken en de bijbehorende professionele erkenning dragen ertoe bij dat de productontwerpen voor dagelijkse gebruiksvoorwerpen door de consument veel beter op waarde worden geschat.

T39
Vola introduceerde in maart 2009 de inbouw handdoekwarmer T39, die dankzij het modulaire opbouwsysteem in kan spelen op de individuele wensen van de gebruiker.

In lijn met het beproefde Vola handelsmerk, zijn ook bij de handdoekwarmer T39 de technische delen in de muur weggewerkt.

Het ontwerp bestaat uit een flexibel systeem van stangen waarvan het aantal en de positionering aangepast kan worden op het interieurontwerp en het patroon van het eventuele tegelwerk.

Dit concept biedt volledige vrijheid en de perfecte ontwerpoplossing voor iedere badkamer.

De handdoekwarmer is beschikbaar in hoogglans chroom, geborsteld chroom en geborsteld roestvrij staal.

Elk product wordt gefabriceerd conform de specifieke wensen van de gebruiker en binnen een kort tijdsbestek vanuit de fabriek in Denemarken geleverd.

FS3
De nieuwe vrijstaande douchethermostaatkraan FS3, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, is ook in maart 2009 geïntroduceerd.

Het is de belichaming van Vola in de meest pure vorm; bondig, elegant en handmatig vormgegeven.

Het ontwerp onderscheidt zich door de moderne, geometrische vorm. Dit zal alle bestaande Vola aanhangers inspireren en de nieuwkomers verrassen.

Bron: Vola


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags