Vlak en strak: wanneer elk detail telt

Geberit introduceert de vlakke en strakke bedieningsplaat: Sigma60. Door de ontwikkeling van functionele sanitaire ruimte tot esthetische, geavanceerde wellness-oase is het badkamerdesign steeds verder richting architectuur verschoven.

Maar hoe hoog de lat voor minimalistisch badkamerdesign ook wordt gelegd, bedieningsplaten voor het spoelen van toiletten kunnen niet worden weggelaten. Deze platen bieden niet alleen een dubbele spoelfunctie, maar vormen doorgaans ook de enige toegang tot het inbouwreservoir.

Met de Sigma60, ontworpen door de beroemde industriële vormgever Christoph Behling, biedt Ge­berit nu de eerste bedieningsplaat die volkomen vlak met de wand geïnstalleerd kan worden. Het installatieframe en de 2-toetsbediening zijn gemaakt van hoogwaardig gegoten zink.

Het hele ontwerp straalt een tijdloze elegantie uit en wekt in technisch opzicht de indruk dat elk detail volledig doordacht is.

Deze indruk blijft overeind na zware testen. De bedieningsplaat is vergelijkbaar met bestaande Geberit-systemen. De twee grote toetsen klappen gemakkelijk open en geven ruimschoots toegang tot het spoelreservoir voor noodzakelijk onderhoud.

Installatie van de Ge­berit Sigma60 vereist wel een goede planning en afstemming tussen de betrokken vakmensen. De plaat komt pas volledig tot zijn recht als de omringende materialen zoals keramische tegels, sierpleister, marmer of hout ook zorgvuldig zijn aangebracht.

De bedieningsplaat Geberit Sigma60 is leverbaar vanaf juli 2011.

Bron: Geberit


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags