Villeroy & Boch Whirlpoolsystemen

Villeroy & Boch Whirlpoolsystemen

Whirlpoolsystemen Whisper en Ultimate Fitness compleet vernieuwd.

Villeroy & Boch is al jaren toonaangevend op het gebied van hoogwaardige whirlpoolsystemen in aantrekkelijk vormgegeven baden – zowel voor uw badkamer thuis als voor luxe hotelbadkamers.

Whisper – esthetiek in Quaryl
Stil als het ritselen van bladeren: het Whispersysteem van Villeroy & Boch spreekt mensen aan die waarde hechten aan rust en stilte, en die in deze tijd vol lawaai hun lichaam willen verwennen. De fijne belletjes stimuleren de bloedsomloop en kalmeren lichaam en geest.

Villeroy & Boch Whisper whirlpoolsysteem

De nieuwe, verchroomde zij-jets zijn volledig vlak ingebouwd in de zijwanden. Het massage-effect is daarmee met zeventig procent verbeterd. De zij-jets zijn bovendien handmatig in te stellen, waardoor het massage-effect kan worden versterkt.

Villeroy & Boch Whisper whirlpoolsysteem

Door bijvoorbeeld de jets in de zijkant en bodem uit te zetten, kunnen de overige stralen op volle sterkte op spanningspunten in de rug en nek worden gericht. Ook het uiterlijk van de rug- en voetenjets is aangepast. Ze zijn lichtgrijs en vallen in het witte bad nauwelijks op.

Ultimate Fitness – ongelooflijk onzichtbaar
Het Ultimate Fitness systeem is het meest krachtige massagesysteem in het Villeroy & Boch assortiment en biedt een ideale preventie- en herstelmassage, bijvoorbeeld na het sporten.

De vernieuwing van het Ultimate Fitness systeem was vooral gericht op verdere verbetering van het ontwerp. Het resultaat: de eerste compleet onzichtbare whirlpool, en dat alles dankzij het speciale materiaal Quaryl®.

Villeroy & Boch Ultimate fitness whirlpoolsystemen

Mensen die kiezen voor een wit Quaryl bad met Ultimate Fitness Airpool of Combipool krijgen een systeem geleverd met twaalf witte, ingebouwde bodemjets. Het bad kan naar keuze worden voorzien van 24 onzichtbare Ultimate Fitness bodemjets (Air Royale).

Villeroy & Boch Ultimate fitness whirlpoolsystemen

De jets zijn ook chroom- of goudkleurig leverbaar. De zij-jets zijn op twee verschillende niveaus aangebracht voor een gelijkmatige, volledige lichaamsmassage en zijn handmatig instelbaar. De rug- en voetenjets worden ook bij dit systeem in lichtgrijs uitgevoerd.

Bron: www.villeroy-boch.com


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags