Villeroy & Boch Squaro

Villeroy & Boch Squaro

Of het nu gaat om een afzonderlijke doucheoplossing of een bad/douche-combinatie: een douche is in iedere moderne badkamer een must.

Voor de meeste mensen is douchen de normaalste zaak van de wereld – of het nu ’s ochtends is, ’s avonds voordat ze naar bed gaan, na het sporten of gewoon om af te koelen.

Squaro
Met Squaro biedt Villeroy & Boch een wellnessconcept dat optimaal ergonomisch comfort en opvallende esthetiek garandeert. De nadruk ligt hierbij niet alleen op de comfortabele baden maar ook op de zeer vlakke douchebakken en Walk-In douchewanden.

Villeroy & Boch Squaro

Squaro Superflat
De vlakke Squaro douchebakken serie, gemaakt van Quaryl, is uitgebreid met de maatvoeringen 140 x 90 cm, 160 x 90 cm en 180 x 90 cm.

Daarnaast zijn de Squaro douchebakken verkrijgbaar in vier nieuwe, matte Colorline tinten in de kleuren die tegenwoordig veel voor badkamervloeren worden gebruikt: antraciet, grijs, bruin en crème.

Dit biedt nieuwe, aantrekkelijke ontwerpmogelijkheden voor de doucheruimte en maakt de weg vrij voor een elegante, homogene inrichting.

De afvoer is volledig geïntegreerd in de douchebak, waardoor een inbouwhoogte van slechts 10 cm ontstaat.

Daardoor kunnen de Squaro douchebakken gelijk met de vloer worden ingebouwd. De douchebak, één van de vlakste die op het moment verkrijgbaar is, wordt geleverd met alle, voor installatie benodigde accessoires.

Villeroy & Boch Squaro

Squaro Walk-In
De douchewand Squaro Walk-In was reeds leverbaar voor douchebakken in de maten 120 x 80/90 cm en 170 x 80 cm en is er nu ook in de nieuwe maten 140 x 90 cm, 160 x 90 cm en 180 x 90 cm.

Voor de nieuwe afmetingen is de Walk-In douchewand uitsluitend leverbaar als fitness uitvoering met geïntegreerde douchefunctie. Dankzij de draaideuren van de Squaro Walk-In douchewand, die tot 180° kunnen openzwaaien, kan de gebruiker zelf de grenzen van de doucheruimte bepalen.

Bron: www.villeroy-boch.com


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags