Villeroy & Boch presenteert O.novo: verassende oplossingen

Divers, kwalitatief, verrassend én prijsbewust. Dat is in vier woorden wat de nieuwe lijn O.novo van Villeroy & Boch onderscheidt.

Een uitgebreide range aan producten, met de mogelijkheid tot het customizen van uw eigen badmeubel. Dit alles aangeboden in het entry-level segment.

Alle kanten op
Met het nieuwe O.novo kunt u alle kanten op. Als professional, maar ook als consument. De producten uit de O.novo-lijn behoren tot het oranje, ‘entry’-segment van het 360º project (een nieuwe concept van Villeroy & Boch met diverse productlijnen in vier segmenten).

Het resultaat is een grote collectie aan producten in verschillende afmetingen, in basiswit (O.novo) of gedecoreerd (O.novo Style), in een gunstige prijsklasse.

O.novo
Karakteristiek kenmerk van de badkamercollectie O.novo is het samenspel van strakke lijnen en vloeiende, ovalen binnenvormen. Vooral in de diverse wastafelvarianten komt dit contrast goed tot zijn recht.

De wc’s met waterbesparende Aquareduct technologie overtuigen door hun hoge functionaliteit en de frisse vormgeving. Door de verborgen bevestiging van de staande wc’s en bidets zijn ze gemakkelijk te installeren en verplaatsen.

O.novo baden en douchebakken
De lijn wordt compleet met de diverse baden en douchebakken. Er zijn wel veertien diverse modellen baden, zodat iedere ruimte efficiënt ingedeeld kan worden. Bijzonder zijn de in staal uitgevoerde baden en douchebakken in klassiek design en van hoogwaardige kwaliteit.

Tot slot is er ook nog het milieuvriendelijke ‘groene’ bad. Dit duurzame bad is slechts 30 centimeter diep, waardoor u water bespaart. En als bijkomend voordeel stapt u er supergemakkelijk in en uit.

Frame to Frame
In het verlengde van O.novo introduceert Villeroy & Boch het meubel- en douchewandenprogramma Frame to Frame. Kenmerkend zijn de moderne afwerkingen en perfect op elkaar afgestemde vormen. Ook hier is diversiteit het sleutelwoord. De kasten zijn uitgevoerd in drie trendy kleuren: satin white, lagoon en oak silver.

De Frame to Frame douchewanden met klap- of schuifdeuren passen perfect bij de O.novo douchebakken en zijn dankzij de glasveredeling VilboCLEAR gemakkelijk te reinigen.

Bron: www.villeroy-boch.com


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags