Villeroy & Boch Memento II

Villeroy & Boch Memento

‘Geslaagd minimalistisch design’ – het is alweer drie jaar geleden dat Villeroy & Boch onder deze noemer de minimalistisch vormgegeven Memento wastafels introduceerde.

Deze rechthoekige wastafels, geïnspireerd op het tijdloze Bauhaus-concept, zijn leverbaar in puur wit, trendy Glossy Black of met de exclusieve decors New Glory en New Glory Platinum.

De serie is vooral aantrekkelijk voor designliefhebbers die hun leefomgeving graag verfraaien met individuele blikvangers.

Villeroy & Boch Memento

Vanwege het enorme succes breidt Villeroy & Boch Memento nu verder uit met een wastafel van 100 cm en een fontein. Memento bestaat nu uit wastafels in de maten 50 cm, 60 cm, 80 cm, 100 cm en 120 cm, als meubelwastafel of als wandhangend model en een fontein van 26 x 40 cm.

Villeroy & Boch Memento

De wastafels zijn perfect te plaatsen op de nieuwe hoogwaardige zwarte glazen consoles verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Memento biedt hiermee een geschikte oplossing voor alle denkbare ruimtes en inrichtingen.

Villeroy & Boch Memento

Bovendien is de Memento serie uitgebreid met een wandcloset en wandbidet: modern en tijdloos, helder en minimalistisch. Het closet en het bidet, uitvoerbaar in wit, glanzend zwart en met kleur-in-kleur decor, sluiten perfect aan op de strakke, pure uitstraling van Memento en maken de collectie compleet.

Villeroy & Boch Memento

Het closet wordt standaard uitgevoerd met het onzichtbare SupraFix bevestigingssysteem voor een eenvoudige installatie en een homogeen badkamerdesign.

Bron: www.villeroy-boch.com


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags