Villeroy & Boch La Diva: Geïnspireerd op oude culturen

Exclusieve schoonheid en kostbare details zijn kenmerkend voor een nieuwe stijl: La Diva.

Liefdevol uitgewerkt met verfijnde patronen in Pearl en Tulipe Noire en veredeld met zacht gouden tinten. Dit ruimteconcept verinnerlijkt invloeden uit verschillende culturen.

Alleen al vijf verschillende decorstrips in twee kleurstellingen met diverse dessins kunnen worden gecombineerd. Goed te combineren met sierlijsten voor de wand, hoeken en plinten voor een volmaakt harmonische inrichting.

Geïnspireerd op oude culturen
We leven in een wereld die open staat voor het afwijkende en die leert uit alles het waardevolle naar boven te halen. En wij vinden het heerlijk om dit in onze woonomgevingen te weerspiegelen.

La Diva is als design geïnspireerd op oude culturen uit Europa en Azië. Kenmerkend voor deze culturen en grootse tijdperken was ook de decoratie van de vloer. La Diva biedt u hiervoor een bij alle wanddessins passende, subtiel gedecoreerde vilbostone porcellanato tegel.

Mozaïekkunst
Een ambacht dat bij Villeroy & Boch al eeuwen lang traditie heeft: de mozaïekkunst. Met La Diva beleeft deze ambachtelijke kunstvorm zijn renaissance in een uiterst hoogwaardige vorm.

Voorzien van echt goud, meesterlijk en waardevol in haar uitwerking. Het mozaïek, dat is ontwikkeld uit een van de basisvormen van het design, kan overdadig worden toegepast of ook subtiel met de basistegels en decorstrips worden gecombineerd.

Bron: Villeroy & Boch


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags