Villeroy & Boch biedt stijlvolle badkamers voor elke ruimte

Vandaag de dag beschikken steeds meer huizen over een gastenbadkamer. Met de Villeroy & Boch badkamercollecties benut u elke vierkante meter.

Zo kunnen ook uw gasten genieten van een badkamer in stijl, hoe klein de ruimte ook is.

Subway 2.0
Subway zorgt in de kleinste ruimte voor optimaal comfort. Het keramiek, de meubelen en de slimme accessoires hebben geringe afmetingen en komen in elke ruimte tot hun recht.

Helemaal bijzonder zijn de ruimtebesparende kasten en schappen, die weinig ruimte in beslag nemen en tegelijkertijd veel ruimte creëren. Kies één van de vijf Subway 2.0 kleuren voor uw eigen stijl.

My Nature en Memento
Voor op-en-top design moet u bij de collecties My Nature en Memento zijn. Met My Nature haalt u de schoonheid van de natuur naar binnen. De bijna zwevende wastafel op kastanjehout geeft de badkamer een verfrissende lichtheid.

De bijzondere decors maken het geheel af. Memento is minimalisme met maximaal comfort. Het eikenhout en de warme kleurstelling geven een natuurlijke uitstraling.

O.novo
Subtiel en tijdloos: dat is O.novo. De doordachte productlijn kenmerkt zich door de bekende kwaliteit en de gunstige prijsstelling. Voor elke ruimte vindt u het juiste product; de wastafels variëren bijvoorbeeld van 36 tot 60 centimeter.

Uw O.novo gastenbadkamer is helemaal compleet met het Frame to Frame meubel- en douchewandenprogramma.

Omnia
Omnia Architectura wordt uitgebreid: een hangend designcloset in een nieuwe, strakke vormentaal met de gebruikelijke, waterbesparende 3 / 4,5 l spoeling. Bidet en closet vormen in uw badkamer een fraaie eenheid.

Dankzij Ceramicplus is de keramiekcollectie bijzonder eenvoudig te reinigen. Omnia Architectura kan uitstekend worden gecombineerd met het meubelprogramma Frame to Frame.

Bron: www.villeroy-boch.com


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags