Viega Rotaplex Trio F: Onzichtbaar en geluidloos het bad vullen

Viega Nederland heeft het Rotaplex-sifonprogramma uitgebreid met de Rotaplex Trio F waarmee het bad nu onzichtbaar en geluidloos wordt gevuld.

Waar de Rotaplex-sifons tot nu toe het water toevoerden via de overloop, wordt het bad met de Rotaplex Trio F gevuld via het aflooprozet. Dit zorgt niet alleen voor een volledig onzichtbare maar ook geluidloze toevoer van badwater.

De Rotaplex Trio F bestaat uit een standaard supervlakke sifon waarin een volledig zelfstandig, ringvormig toevoergedeelte is geïntegreerd. Deze wordt via een ¾ inch-aansluiting op de mengkraan aangesloten.

Gelijkmatig straalbeeld
De aansluiting op de sifon met geschroefde afdekrozet van verchroomd messing zorgt voor een gelijkmatig straalbeeld. De afvoer van de Rotaplex Trio F wordt zoals gewoonlijk geopend en gesloten via de bediening bij de overloop.

Toe- en afvoer gescheiden
Met een draaibeweging aan de nu nog vlakkere bedieningsknop beweegt de bedieningskabel de ventielkegel onzichtbaar omhoog en omlaag. Toe- en afvoer zijn daarbij binnen de compacte sifon constructief en functioneel gescheiden.

Hierdoor wordt voldaan aan de geldende voorschriften, zoals de NEN EN 1717 (Bescherming tegen verontreiniging van drinkwater in waterinstallaties en algemene eisen voor inrichtingen ter voorkoming van verontreiniging door terugstroming).

Geen extra ruimte onder het bad vereist
De nieuw Rotaplex Trio F kan in alle baden met 90 mm afloopgat worden ingebouwd. Met slechts 10 cm inbouwhoogte is geen extra ruimte onder het bad vereist. Rotaplex Trio F kan worden gecombineerd met een breed scala aan designrozetten voor sifons uit het Viega-programma.

Bron: Viega


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags