Viega Eco Plus: Flexibel voorwandsysteem

Met Viega Eco Plus brengt Viega Nederland een voorwandsysteem dat zich kenmerkt door minimale montage- en installatiekosten en maximale uniformiteit voor sanitairprojecten.

Het voorwandsysteem combineert de bewezen Viega-techniek met slimme en praktische installatiedetails.

Met Eco Plus speelt Viega Nederland in op het groeiend aantal renovatieprojecten. Snelheid, flexibiliteit en installatiegemak spelen bij deze projecten een grote rol. Het voorwandsysteem Viega Eco Plus komt daaraan tegemoet.

Toepassingsmogelijkheden
De veelzijdigheid van het Viega Eco Plus-programma komt tot uitdrukking in het grote aantal toepassingsmogelijkheden: wc’s, bidetten, wastafels, urinoirs en uitstortgootstenen.

Eén systeem voor alle mogelijke sanitaire installaties. Het systeem leent zich voor enkelstuks, serie- of hoekmontage en is leverbaar voor verschillende bouwhoogten.

Bij het ontwerp van het voorwandsysteem is veel aandacht besteed aan het montage- en installatiegemak. Zo zijn de elementen voorzien van afstandsaanduiding én geïntegreerde uitlijnhulp.

Daarnaast is de wc-aansluitbocht in diepte verstelbaar zodat zonder bijkomende ingrepen een passende aansluiting op de waterafvoerleiding gegarandeerd is.

Duurzaam & stabiel
De stabiele, zelfdragende elementen van het voorwandsysteem worden gevormd door gepoedercoate frames die niet alleen duurzaam zijn maar ook absoluut stabiel.

Een geluidsarme, comfortabele werking is gegarandeerd dankzij de certificering conform NEN EN 4109.

Het spoelreservoir van de wc- en toiletuitvoeringen is uitgevoerd in robuust kunststof en voorzien van de waterbesparende dubbele-spoeltechniek.

Voor optimaal comfort kan de Eco Plus ook worden geleverd met contactloze urinoirspoeling met rader- of infraroodbediening. Uiteraad heeft het spoelreservoir KIWA keur.

Muur, hoek of haakse montage
Naast uitvoeringen voor de muur, omvat het Eco Plus programma ook compacte hoekelementen.

Deze lenen zich zelfs voor kleinere inbouwmaten en bieden meerdere bevestigingsmogelijkheden zodat ook niet-haakse montage mogelijk is.

Zelfs kunnen twee Viega Eco Plus hoekelementen haaks op elkaar worden gecombineerd.

Bron: Viega


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags