Viega: Bedieningsplaten nu vlak weggewerkt in de wand

Een elegante vormgeving is voor de moderne badkamer een vanzelfsprekendheid geworden.

In aansluiting op deze trend worden de bedieningsplaten uit de serie ‘Visign for Style’-serie nu ook geleverd met verzonken inbouwraam waardoor de bedieningsplaat van wc of urinoir volledig vlak in de (tegel)wand is weggewerkt.

De ‘Visign for Style’-serie van Viega Nederland kenmerkt zich door elegantie, functionaliteit en de bekende Viega-kwaliteit gebaseerd op hoogwaardige kunststofmaterialen.

Visign for Style bedieningsplaten voor wc of urinoir worden nu ook geleverd in een uitvoering die volledig vlak in de (tegel)wand kan worden weggewerkt.

Verstelbaar
Het basisframe van deze bedieningsplaat verdwijnt volledig in de wand, terwijl de eigenlijke bedieningsplaat aansluitend op de tegels wordt ingezet. Het inbouwraam kan tijdens de montage tussen 5 en 18 millimeter in de diepte worden versteld.

Op die manier kan het inbouwraam worden aangepast aan verschillende in de handel verkrijgbare tegeldiktes. En het resultaat overtuigt: de bedieningsplaat vormt een absoluut gelijk oppervlak met de wand.

Viega designtaal
Naast de ‘Visign for Style’-serie biedt Viega Nederland ook de ‘Visign for More’-bedieningspanelen. Deze onderscheiden zich door een streng grafische en consequent gereduceerde designtaal.

Een licht en smal zijaanzicht wordt bij deze panelen gecombineerd met voelbare materiaalkwaliteit: hoogwaardig metaalplaat en een combinatie van glas en metaal.

Bij deze laatste uitvoering zijn de metalen en glazen panelen over elkaar gezet: koel, glad, elegant. De bediening van de panelen is net zo licht als het zwevende uiterlijk doet vermoeden.

Nieuwe druktechniek
Een lichte druk is al voldoende om te spoelen en de knoppen gaan na bediening langzaam terug naar hun uitgangspositie. Een techniek die zich in woningen, bijvoorbeeld bij hoogwaardige schuiflades, heeft bewezen.

Voor beide designlijnen ontwikkelde Viega een nieuwe wiptechnologie. Deze maakt het mogelijk om de dubbele spoelfunctie met één en hetzelfde vlak te bedienen – zonder dat, zoals gebruikelijk, de andere kant naar buiten ‘wipt’.

De bedieningspanelen ‘Visign tor Style’ passen als aanvullend element in moderne badkamers. De bedieningspanelen ‘Visign for More’ doen afstand van hun imago als ‘gebruiksproduct’ en laten zich zien als vormgevende elementen van glas en metaal voor in de badkamer.

Bron: Viega


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags