Victoria & Albert Napoli

Victoria & Albert, fabrikant en specialist op het gebied van vrijstaande baden, hebben een nieuwe model in de lijn van hun moderne badprogramma gelanceert.

Het model Napoli met zijn ovale en zacht ergonomische vormen, is gemaakt van QUARRYCAST®, een mix van vulkanische gesteente en hars.

Dit nieuwe bad, met een lengte van de 1900 mm een breedte van 855 mm en een diepte van 475 mm, biedt alle natuurlijk voordelen van haar componenten zoals een warme touch, maar is aanzienlijk lichter in gewicht, waardoor het een uitstekende optie voor een veelvoud van woningen is.

De strakke lijnen van de Napoli, zijn bereikt doordat het bad geen rand heeft waar een kraan op bevestigt kan worden.

Daarvoor heeft Victoria & Albert echter de Lido-stand ontworpen, een optioneel element voor het monteren van vrijwel elke gewenste kraan.

Vorm en Comfort zijn duidelijk de cruciale elementen geweest bij het ontwerp van de Napoli.

De asymetische ei-vorm werd ontwikkeld om een gevoel van natuurlijke bescherming te creëren.

Het is méér dan alleen een belangrijk design element in zijn omgeving.

Als aanvulling op de eigenschappen van de Napoli en de Lido-stand kunnen we vermelden dat het mogelijk is de buitenkant van het bad naar wens in andere kleur te verven.

We laten daarmee het besluit om het bad een meer klassieke danwel een uiterst moderne uitstraling te geven, in handen en verbeelding van de nieuwe eigenaar.

Bron: www.vandabaths.com


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags