Victoria & Albert Amalfi

De Britse fabrikant en specialist op het gebied van vrijstaande baden, Victoria & Albert heeft het nieuwe model AMALFI aan haar programma toegevoegd.

Het bad dat omschreven kan worden als de herleving van de zgn. “slipper baths” in de 21e eeuw.

Met een lengte van 1640 mm past dit model perfect in de rijke historie van Victoria & Albert`s tijdloze baden zoals de Shropshire, gemaakt van QUARRYCAST®, een zeldzame vulkanisch gesteente gemengd met hars.

Het resultaat is een minimalistisch design gefocused op de elegantie van het Victoriaanse verleden, echter met hedendaagse details: de typische leeuwenpoten zijn weg en ook de ronde rand heeft plaats gemaakt voor een zacht afgesneden en fijngevormde rand, welk tot op de bodem reikt waarbij al het leidingwerk van de afvoer zorgvuldig is weggewerkt.

Comfort stond uiteraard centraal bij het ontwerp van dit model – de binnenkant is sterk afwijkend van zijn victoriaanse voorgangers, doordat hij erg warm aanvoelt.

Daarnaast heeft hij een extra hoge rugleuning van 850mm waardoor een complete rug- en hoofdondersteuning gegarandeerd is voor diegene die eens lekker luxueus onder willen dompelen.

De meeste mensen zullen echter in eerste instantie aangetrokken worden door het mooie ergonomische design en het als een atractief centraal element voor hun nieuwe droom badkamer uitzoeken.

Een tijdloze klassieker, met de kenmerkende eigenschappen van V&A’s bekende QUARRYCAST® , uit één stuk gegoten, met repareerbare oppervlakte en natuurlijk gesteund door de 25 jaar garantie.

Bron: www.vandabaths.com


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags