Vasco en Thermic op VSK: Focus op aluminium en ventilatie

Van 1 tot 5 februari as. nemen Vasco en Thermic weer deel aan de VSK-beurs in de Jaarbeurs van Utrecht. In Hal 1 tonen ze op hun gemeenschappelijke stand de nieuwe designradiatoren in staal en aluminium.

Naast de presentatie van paradepaardjes als Bryce, Alu-Zen, Canyon, Zaros/Veltis in aluminium en Arche-Plus, Niva-Soft/XTend Soft, Prado/Ponti in staal, is VSK ook het decor voor een primeur op vlak van ventilatie.

Fluisterstille ventilatie
Vasco zet een nieuwe stap in ventilatie. Onder de slogan ‘Silent Ventilation’ introduceert Vasco in primeur op de Nederlandse markt een prototype van een fluisterstille ventilatie-unit.

Daar waar vele bestaande ventilatiesystemen gepaard gaan met behoorlijk wat geluidshinder, onderscheidt Vasco zich met een werkelijk stille ventilatie.

Op de VSK-stand kunnen bezoekers alvast kennismaken met de troeven van dit systeem D met warmterecuperatie.

Aluminium in the spotlights
In navolging van de grootscheepse campagne vorig jaar, is een belangrijk deel van de stand op VSK gereserveerd voor de nieuwe designradiatoren in aluminium.

Ze zijn het resultaat van een nieuw concept dat het energiezuinige aspect van een convector combineert met het comfort van de klassieke radiator.

De radiatoren zijn stuk voor stuk hoogtechnologische producten met een innovatieve vormgeving, die garant staan voor comfortabele en functionele warmte.

The Heating Company is in Hal 1 van VSK vertegenwoordigd door VASCO en THERMIC op stand B158.

Bron: Thermic & Vasco


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags