Vasco Arche Plus & Niva-Soft

Vasco Arche Plus

Arche Plus is een verticale designradiator met vaste handdoekbeugel, beide afgewerkt in dezelfde kwaliteitspoedercoating. En uiteraard verkrijgbaar in de kleur die past bij de rest van het interieur!

Stoer design
Eens te meer ligt een optimale warmteafgifte aan de basis van het ontwerp. Het stoere design met verticale rechthoekige buizen zorgt er weliswaar voor dat Arche Plus duidelijk aanwezig is in de ruimte, zonder op enig moment te overheersen.

Een architectonische radiator in staal die tijdsgebonden modestijlen overstijgt, en dus blijvend zorgt voor duurzame warmte.

De Arche Plus is er in verschillende afmetingen, maar steeds zonder dat lasnaden, ophangingen, aansluitingen of ontluchters het geheel ontsieren.

Vasco Niva-Soft

Niva-Soft

Elke stijlconfrontatie
Of het nu in een strakke keuken, een high-tech kantoor, een gezellige huiskamer of een sfeervolle badkamer is, de nieuwe Niva-Soft komt er steeds tot zijn recht.

Deze vlakke plaatradiator met afgeronde zijkanten valt op door zijn soberheid en doorstaat elke stijlconfrontatie met glans.

Tijdloos karakter
De zachte vormgeving van Niva-Soft wordt standaard aangeboden in witte fijne structuurlak (S600), maar is verder uiteraard verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Het tijdloze karakter is een constante, voor welke uitvoering men ook kiest.

Voor toepassing in badkamer of keuken is een handdoekbeugel beschikbaar in een mat geanodiseerd aluminium. De zowel links als rechts monteerbare beugel creëert een mooi contrast met het achterliggende radiatorvolume in staal en zorgt voor een optimaal warmtecomfort.

Bron: Vasco


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags