Uitbreidingen voor Detremmerie’s Jaws

Detremmerie verruimt niet alleen zijn assortiment, maar houdt er ook aan zijn actueel aanbod in strakke meubelen uit te breiden.

Detremmerie biedt in de reeksen personalised design reeds duizenden mogelijkheden. Toch vonden zij het, na marktonderzoek, opportuun om een reeks met keramische bladen en ingewerkte waskommen op de markt te brengen.

Jaws biedt u een greeploos meubel met dubbele lade en strak dun blad met rechthoekige ingewerkte waskom in keramiek met alles wat je wenst aan dampvrije spiegels of spiegelkasten.

15 kleuren
Deze reeks in leverbaar in 15 kleuren – zowel corpus als deuren zijn verkrijgbaar in houtimitaties, polygloss ( diepglanzende kunststof) of hoogglans gelakt.

Nieuw hierin zijn het hoogglans gelakt Santorini blue en de grijsachtige houtimitatie berk – tijdloos accent voor uw badkamer.

Speciaal ontworpen wastafel
De strakke dunne wastafel (speciaal voor dit meubel ontworpen) heeft een ingewerkte ruime en diepe, strakke wastafel.

5 breedte maten
Enkele wastafel leverbaar op 60,80,100,120,140cm breed en op een praktische diepte van 45 cm – niet te diep maar toch behoorlijke wastafel en opbergruimte in onderbouwkast. Dubbele wastafels leverbaar op 120 en 140 cm.

Onzichtbare overloop
Deze waskom is niet voorzien van een overloopgaatje. Maar door de slimme crepine kan u er toch voor zorgen dat u water in de waskom kan laten staan. Door het simpele systeem kan uw wastafel toch nooit overlopen.

Spiegelverwarming
De personalised design reeksen waren reeds verwend met dampvrije spiegels en diverse spiegelkasten in ontelbare mogelijkheden. Uiteraard kunnen deze universele draai, klap- en schuifdeur spiegelkasten gecombineerd worden met de Jaws.

Maar speciaal voor de Jaws hebben we spiegels en spiegelkasten met ingewerkte verlichting ontworpen.

Handige sfeerverlichting
De draaideurspiegelkast met ingewerkte verlichting zorgt niet alleen voor een optimale sfeerverlichting van uw prachtige (tegel)wand, maar geeft u ook het nodige licht om uw spullen terug te vinden binnenin uw kast.

Deze kasten zijn steeds van spiegels voorzien op de zijdes van de kast – dit brengt met zich mee dat de diepte van de spiegelkast wordt gecamoufleerd.

Voldoende bergruimte te creëren
Mochten de royale onderbouwkasten nog niet voldoende bergruimte bieden , dan kan u tevens uit ons assortiment kolomkasten de meest geschikte kast voor u uitzoeken : halfhoge kasten met deur of deur en lade – hoge kasten met twee deuren – deur , lade , deur of deur lade linnenmand.

Een ingewerkte linnenmand is makkelijk uithaalbaar en biedt u het comfort van een ruime linnenmand, die geen storend element vormt in uw badkamer. De glazen leggers in uw kolomkasten zorgen voor een optimale benutting van uw kast.

Prijzen en meer informatie kunt u opvragen bij uw sanitairspecialist.

Bron: Detremmerie


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags