Trendy ontwerp wint Design Plus en RedDot Design Award

Wegens het innovatieve en trendy ontwerp heeft fabrikant Tece met de nieuwe serie Tecesquare wc-bedieningsarmaturen, glansrijk twee designprijzen gewonnen.

Dit zijn de Design Plus en de RedDot Design Award. De vakjury was het unaniem eens over het feit, dat deze armaturen een toonaangevende en toekomstgerichte vormgeving hebben.

Een uitgesproken modern design dat in samenspraak met architecten tot stand is gekomen en badarchitectuur een nieuw elan geeft.

Materiaaluitvoeringen
De serie Tecesquare is ontwikkeld als bedieningsarmatuur voor het doorspoelen van het toilet. De serie is leverbaar in twee duurzame materiaaluitvoeringen, edelstaal en glas.

De edelstalen modellen zijn in drie typen leverbaar. Van geborsteld roestvast staal, glanzend chroom of glanzend wit. De glazen uitvoeringen zijn leverbaar in de kleuren groen, wit of zwart. Bij de glazen serie kunt u meerdere toetskleuren combineren.

U kunt kiezen uit wit, geborsteld roestvast staal, glanzend chroom, goudkleurig of zwart. Aan de breedte van de toets ziet u hoe te spoelen. Met de brede toets volspoeling en keuze uit 4,5, 6, 7, 5 of 9 liter, met de smalle toets waterbesparend (3 liter) spoelen.

Minimale inbouwdiepte
Een bijkomend voordeel van Tecesquare is dat de drie edelstalen armaturen door de unieke wijze van montage slechts 2 mm uit de wand steken.

Bij de glazen uitvoeringen kan de inbouwdiepte met behulp van het inbouwraam ingesteld worden van slechts 5 tot 18 mm. Om geen vieze vingers op het armatuur te zien is deze voorzien van een extra beschermlaag.

Bron: Tece


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags