Thermic Ponti & Xtend soft

Thermic Ponti

Nieuw in het gamma van Thermic zijn de Ponti en de Xtend soft, de radiatoren die gezien mogen worden. Kwaliteit staat ook bij deze radiatoren centraal.

Ponti

De rechthoekige collectoren aan weerszijden van de radiator zorgen voor de strakke toets in dit ontwerp, terwijl de horizontale ronde buizen een zacht ‘tegengewicht’ vormen.

Het geheel is een functionele radiator met optimaal warmtecomfort voor elke badkamer en keuken.

De uitsparingen tussen de horizontale buizen zijn voldoende ruim om vlot handdoeken te drogen te hangen of gewoon heerlijk te laten voorverwarmen voor gebruik na bad of douche.

Ponti is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen; een handig en trendy droogrekje in chroom voor bevestiging aan de radiator wordt standaard meegeleverd.

Thermic Xtend soft

Xtend soft

De zachte vorm van Xtend soft brengt rust in elk interieur. Een verwarmingselement dat zijn kracht haalt uit de eenvoud van het ontwerp.

Een statement van hedendaagse warmte, geschikt voor installatie in de meest uiteenlopende woonomgevingen.

Van de kleurrijke badkamer tot de levendige keuken, van het eigentijdse kantoor tot de jonge woonkamer.

Thermic biedt de Xtend soft aan als basismodel in witte fijne structuurlak (S600) en in tal van andere hedendaagse kleuren. Ook wat afmetingen betreft is er een ruime keuze.

Een handdoekbeugel in geanodiseerd aluminium die naar wens links of rechts kan aangebracht worden werkt het geheel in staal mooi af. Van warmtecomfort gesproken!

Bron: Thermic


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags