Tetra staat vierkant voor comfort

Jaga’s nieuwste designradiator straalt uit dat hij één bonk energie is.

De Tetra – het Griekse ‘tetras’ betekent ‘vier’ – is met zijn gecombineerde vierkante, lange verwarmingselementen en zijn manshoge afmetingen een opvallende verschijning. Dit wordt bovendien gekoppeld aan een zeer hoge warmteafgifte en uiteraard bijbehorend comfort.

De Tetra is niet over het hoofd te zien. De hoogte is naar keuze maar liefst 180 of 200 centimeter. Om de radiator toch toepasbaar te laten zijn in vele situaties, heeft deze vijf verschillende breedte maten. Deze variëren van 33 tot 67 centimeter, ofwel 10 tot maximaal 20 verticale verwarmingselementen.

De aansluitingen zitten standaard aan de onderzijde, maar kunnen desgewenst ook bovenin worden geplaatst. Daarnaast heeft de Tetra hoekprofielen die niet alleen de zijkanten netjes afwerken, maar ook zorgen voor convectie en dus een hogere warmteafgifte.

Verrassend handdoekenrek
Bij plaatsing in de badkamer of keuken heeft de Tetra twee handige accessoires. Makkelijk voor het snel drogen van een hand- of theedoek is de roestvrijstalen handdoekhouder. Deze is verkrijgbaar in diverse lengtes, afhankelijk van het gekozen formaat van de radiator.

Echt verrassend is het roestvrijstalen handdoekenrek, waaraan niet alleen meerdere doeken kunnen hangen, maar desgewenst ook probleemloos een voorraadje opgevouwen hand- of theedoeken kan liggen. Beide accessoires kunnen op iedere gewenste hoogte worden gemonteerd.

Standaard is de Tetra verkrijgbaar in drie kleuren. Parelbruin doet de radiator denken aan een fraai meubelpaneel, wit is er voor de liefhebber van een neutrale kleur, en zandstraalgrijs zorgt voor een discrete zilverschittering in de kamer. Uiteraard zijn ook de vele andere kleuren van Jaga, voor een meerprijs, te kiezen voor de Tetra.

Bron: Jaga


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags