Tece spoelreservoir 8cm

Tece spoelreservoir 8cm

U wil al jaren zo’n ingebouwd spoelreservoir voor het toilet, dat onzichtbaar achter de tegels zit? Echter gangbare spoelkasten zijn te diep of passen niet bij u in het toilet of badkamer.

Dan heeft Tece voor u de oplossing, want Tece introduceert een reeks spoelkasten die slechts 8 cm diep zijn.

De totale afstand van de muur tot de voorzijde komt in combinatie met het bevestigingsframe op slechts 9,5 cm. En de prijs is heel gunstig, nl. Є 350,- incl. BTW.

Hoeveelheid water
Bovendien heeft u met de Tece inbouwspoelkasten nog een aantal essentiële voordelen. Ten eerste kunt u met het spoelmechanisme kiezen uit 4,5, 6 of 9 liter spoelen.

Of u kiest voor de duospoeltechniek. In dat geval kunt u kiezen uit 4,5/3, 6/3 of 9/3 liter spoelen. Wat u ook selecteert, bij 3 liter spoeling kunt u aardig wat water besparen!

Tece bedieningsplaten

Voor ieder wat wils
Een ander voordeel van Tece is, dat u een enorme keuze heeft op het gebied van bedieningsplaten. Dit zijn de armaturen waarmee u het toilet doorspoelt.

Daarnaast heeft Tece in samenspraak met vele toonaangevende merken van kranen en badaccessoires, verschillende design bedieningsarmaturen ontwikkeld, die bij prachtig aansluiten bij verschillende series van die toonaangevende merken.

Kijk voor de armaturen op www.wc-bedieningsarmaturen.nl.

Bron: Tece


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags