Tece Drainline

Tece heeft aangaande de douchegoten serie Tecedrainline een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Ten eerste is het assortiment roosters, dat al bestond uit zes fraaie modellen, uitgebreid met een nieuw rooster, type steel.

Ten tweede levert Tece de serie Tecedrainline nu in drie bouwhoogten. Als aanvulling op de bouwhoogten van 120 en 95 mm is tevens de bouwhoogte van 145 mm met een afvoer van 1,2 l/s leverbaar.

Ook montage tegen een wand is nu mogelijk. U kunt het afdichtingsmanchet namelijk eenvoudig ombuigen. Zoals u op de foto ziet, kan de douchegoot dan tegen de wand geïnstalleerd worden. Er blijft slechts een voeg over.

De douchegoten van de serie Tecedrainline bestaan uit een vlakke goot met geïntegreerde stankafsluiter. Voor de diverse ontwerpstijlen kunnen de goten worden gecombineerd met zeven schitterende roosters van duurzaam roestvast staal.

Alle roosters zijn in een gepolijste of geborstelde uitvoering leverbaar.

Voor liefhebbers van vloeren uit één materiaal zijn er goten die van tegels kunnen worden voorzien. Er blijft dan een elegante afvoerspleet over waardoor het water wordt afgevoerd.

De installatiemogelijkheden zijn onbegrensd want de douchegoten zijn leverbaar in diverse rechte en hoekuitvoeringen.

Op aanvraag kunnen bovendien maatwerkmodellen worden geleverd.

Bron: www.tece-nederland.nl


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags