Succes zet door naar Amsterdam

Showroom Asmetrdam 750m2

Showroom Amsterdam 750m2

Op enkele blogs en op Social Media was de uitbreiding van Sanitairwinkel.nl naar Amsterdam al aangekondigd, maar maandag 4 maart is het zover. De deur van de Amsterdamse showroom gaat dan officieel open voor publiek. Mede-eigenaar Van Laarhoven: “Een knallende opening durven we eerlijk gezegd niet aan. Zelfs in Rosmalen staan soms hordes mensen in de showroom, we weten niet wat er in Amsterdam kan gaan gebeuren”. Voorlopig opent de winkel en kan eenieder zich vergapen aan het luxe interieur en uitgebreide assortiment. Zo zijn er naast baden, douchewanden, badmeubelen en toiletten ook veel badkameraccessoires en tegels te zien.

 

Online of nu offline?

Sanitairwinkel.nl klinkt natuurlijk online minded. Eenieder zal het niet ontgaan dat het dan ook een webwinkel betreft met alle benodigdheden voor het samenstellen van een badkamer of wc. Of is het nu een winkelketen met 3 vestigingen in Nederland en België. “Wij zijn er voor de online kopers die weten wat ze willen of zich nog willen oriënteren. Daarnaast zijn wij er ook voor diegene die de voorkeur hebben voor persoonlijk contact, het bakje koffie, maar toch de scherpe online prijzen willen”. Eigenlijk biedt Sanitairwinkel voor ieder wat wils. “Online scherpe prijzen, grootste aanbod, snelle reactie op vragen en bezorging volgens afspraak. Offline bieden we de klanten persoonlijke contact, het bakje koffie, nog steeds de scherpe prijzen en goed advies.”


 

Afhalen is een service, geen doel

“Met simpelweg de markt volgen redt je het tegenwoordig niet”. Dat is dan waarschijnlijk ook dé reden waarom het Brabantse Sanitairwinkel nu de uitbreiding heeft gezocht in Amsterdam. Niet om simpelweg een winkeltje of afhaallocatie te creëren, maar om Sanitairwinkel nog bereikbaarder en toegankelijker te maken. Het online aanbod is met ruim 60.000 producten het breedste assortiment van Nederland en in de showroom van ruim 750m2 kunnen klanten maar liefst 6 dagen per week deskundig advies krijgen.. Om het gemakkelijk te maken zit de showroom slechts 5 minuten van de snelweg in Amsterdam-West en biedt het 1000m2 gratis parkeergelegenheid.

 

Trendzetter

De laatste jaren schieten ze als paddenstoelen uit de grond: webwinkels. Op het gebied van sanitair is dat niet veel anders. Een steeds concurrerendere markt waarbij iedere aanbieder een eigen strategie maar ook een visie moet hebben. Dit jaar is er flink wat werk aan de winkel voor Sanitairwinkel. Naast het op de rit zetten van de Amsterdamse showroom, wil Van Laarhoven een nieuw magazijn betrekken in Rosmalen en de vestiging in België uitbreiden. “Lekker doorgroeien, op een natuurlijke manier”, dat is de doelstelling. De mede-eigenaar rekent niet op een monstergroei zoals de afgelopen vijf jaar.

 

Geheim? Gewoon doen!

Sanitairwinkel amsterdam.logo

“Natuurlijk denken we na over de kansen in de markt en de stappen die we nemen, maar ons voornaamste motto is vooral doen!”. Zo geeft Van Laarhoven aan dat de uitbreiding naar Amsterdam een logische stap was na een korte analyse van de klantbehoefte. Het besluit was dan ook zo genomen. De ruimte liepen ze tegen aan en de kans konden ze niet laten lopen. “In oktober zijn de contracten getekend. Het pand was nog een opslagloods zonder tussenwanden, lelijke vloeren en verre van geschikt”. Nu 6 maanden verder presenteert Van Laarhoven vol trots de nieuwe showroom. Aan alles is gedacht en aan alle behoeften is voorzien.

 

Live interview

Voor nieuwsgierige die alle ins en outs willen weten geeft Van Laarhoven maandagmorgen een live interview op nieuwszender BNR radio. Het interview is vanaf 10.30 uur live te horen.

 

Plattegrond

Showroom Amsterdam

Willem de Zwijgerlaan 344

1055 RD Amsterdam

020 7603030

 

Lees ook:

–          “Groeiwonder naar Amsterdam”

–          “Op naar Amsterdam”

–          “Sanitairwinkel in Fast500 ranking van 2012”

–          “Sanitairwinkel.nl zoekt uitbreiding in Amsterdam”

 

 

Geef een reactie


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags