Subtiel wisselende kleurschakeringen met Mosa Greys

De collectie Greys in het luxe formaat 60 x 60 cm biedt een palet van in totaal twaalf grijstonen.

Deze grijstonen zijn gegroepeerd in drie kleur- richtingen: koel, warm en ‘mos’-grijs. Elke groep bestaat uit vier kleuren grijs in afgewogen stappen van licht naar donker.

Met deze keuzemogelijkheden biedt Greys de neutrale basis voor interieurs en exterieurs in de gewenste kleursfeer en uitstraling.

De optiek van deze ongeglazuurde tegels vertoont een natuurlijke matheid in steeds zeer subtiel wisselende kleurschakeringen. Door de geslepen kanten van het formaat 60 x 60 cm is een strakke voeg vanaf 2 mm mogelijk.

Twaalf grijstonen
Het kleurenpallet van twaalf grijstonen uit de collectie Greys behoort inmiddels bij tal van architecten tot hun vaste keuze assortiment voor vloertegels.

Door dit succes en het succesverhaal van Mosa stroken in het algemeen werd de vraag naar stroken-formaten in Greys steeds groter.

Mosa introduceert nu zes kleuren uit de collectie Greys in stroken. Er is gekozen voor vier koele grijstinten en twee warme varianten.

Negen nieuwe legpatronen
Ter inspiratie presenteert Mosa negen nieuwe legpatronen. De strokenformaten 10x60cm en 20x60cm worden hierin gecombineerd met de formaten 30x60cm en 60x60cm.

De ingetogen kleurschakering van elke kleur Greys maakt het mogelijk een neutrale basis te creëren voor het interieur, waarbij formaatcombinaties de meeste aandacht krijgen.

Met de nieuwe standaard formaten is het natuurlijk ook een uitdaging om zelf patronen te ontwerpen. Een scala aan mogelijkheden voor verrassende belijningen van wanden en vloeren.

Cradle to Cradle
Deze Cradle to Cradle gecertificeerde tegels zijn uitermate geschikt voor duurzaam bouwen.

De slijt-en krasvaste kwaliteit en het probleemloos onderhoud is een waarborg voor een tegelleven lang onveranderd uiterlijk, zelfs bij zeer intensief gebruik.

Door zijn verantwoorde ingetogenheid en keuzemogelijkheden vormt de collectie Mosa Greys de basis voor toepassing in ruimten, waarbij elk ander object zijn aandacht behoudt.

Bron: Koninklijke Mosa


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags