Stoore & Grid, nieuwe kastencollecties van NotOnlyWhite

Met de nieuwe kastencollecties Stoore & Grid maakt NotOnlyWhite een zeer welkome en subtiele uitbreiding op haar collectie.

STOORE kastencollectie
Stoore is een flexibele kastencollectie met eenvoud als de essentie van het ontwerp. In plaats van een zichtbare greep is er gebruik gemaakt van een druksysteem om de kasten de openen. Dit tijdloze design is toepasbaar in de meest uiteenlopende omgevingen, variërend van woningen tot hotels.

De Stoore collectie is verkrijgbaar in enkele lade units, dubbele lade units, units met deuren, kolomkasten en trolleys.

Naast de 4 mat lakkleuren, 3 hoogglans lakkleuren en 4 geborsteld eiken afwerkingen, is Stoore ook verkrijgbaar met White Himacs ladefronten of deuren. Himacs fronten in combinatie met de subtiele Natural Oak afwerking geeft een prachtig en elegante uitstraling aan uw badkamer.

GRID kastencollectie
Grid is een flexibele kastencollectie met een subtiel lineair lijnenspel. De 2 lijnen, verticaal of horizontaal, impliceren de positie van de greep. De lade units zijn uitgevoerd met 2 horizontale lijnen, en de units met deuren met 2 verticale lijnen.

Dit visuele detail geeft de Grid een speciaal en speels karakter zonder te opzichtig te zijn. De fronten worden geopend door middel van een druksysteem.

De Grid collectie is verkrijgbaar in enkele lade units, dubbele lade units, units met deuren, kolomkasten en trolleys. Voor de afwerking is er de keuze uit 4 mat lakkleuren, 3 hoogglans lakkleuren en 4 geborsteld eiken afwerkingen.

STOORE en GRID trolley
De trolley is zowel in de Stoore als Grid collectie verkrijgbaar. De trolley biedt extra opbergmogelijkheden zonder teveel ruimte in de badkamer in beslag te nemen. De trolley is voorzien van 4 wieltjes die ervoor zorgen dat hij makkelijk verplaatsbaar is en eenvoudig gebruikt kan worden als bijzettafeltje tijdens het baden.

Er kan gekozen worden 2 of 3 lades en met een platte bovenkant of met een uitvoering waarbij de bovenkant 4cm verdiept is voor het plaatsen van losse spulletjes. Als inleg in de verdieping kan gekozen worden uit meerdere Himacs kleuren.

De trolley is verkrijgbaar in 4 mat lakkleuren, 3 hoogglans lakkleuren en 4 geborsteld eiken afwerkingen. De Stoore versie is tevens verkrijgbaar met 9mm witte Himacs ladefronten.

STOORE en GRID kolom kasten
Badkamer- en schoonheidsproducten zijn tegenwoordig zo mooi vormgegeven dat het jammer is om ze uit het zicht te plaatsen. De kolomkast zorgt ervoor dat dergelijke producten mooi worden gepresenteerd en tegelijkertijd, binnen handbereik netjes staan opgeborgen.

De kolomkast is verkrijgbaar in zowel de Stoore als Grid collectie. Het is een rank ontwerp met vaste maten van slechts 150mm breed, 150mm diep en 1.8m hoog. De opties zijn 8 of 10 plankjes en met of zonder deur.

De XL kast is de brede versie van de kolomkast. Afhankelijk van de beschikbare ruimte, kan er gekozen worden uit 200mm en 350mm diepte. De XL kast wordt geleverd met 5 planken en een deur.

De kolom en kolom XL kasten zijn verkrijgbaar in 4 mat lakkleuren, 3 hoogglans lakkleuren en 4 geborsteld eiken afwerkingen. De Stoore versie is tevens verkrijgbaar met een 9mm witte Himacs deur.

CAPRI Colour Concept
‘Colour Concept’ is het flexibele kleurenpalet ontwikkeld voor onze kasten collecties. Deze speciale kleuren zijn verkrijgbaar in mat lak als aanvulling op de standaard kleurencollectie.

CAPRI is het eerste NotOnlyWhite Colour Concept, waarbij het kleurenpalet is geïnspireerd door het kleine, pittoreske Italiaanse eiland Capri. De zorgvuldig samengestelde 5-kleuren range weerspiegelt de ambiance en het karakter van de natuurlijke schoonheid van het eiland.

Door een of meerdere kleuren uit het CAPRI Colour Concept te combineren met een NotOnlyWhite wastafel, zet u door middel van een subtiele toevoeging een compleet andere sfeer neer binnen uw (badkamer) ontwerp.

Bron: NotOnlyWhite


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags