Stock4Rolls: De reserverol smaakvol weggewerkt

Stock4Rolls: De reserverol smaakvol weggewerkt

Stock4Rolls is een inbouw-toiletroldispenser, een uniek product voor de toiletruimte, dat in februari 2010 op de Nederlandse markt wordt geïntroduceerd.

Terwijl bij traditionele reserverolhouders slechts enkele toiletrollen in het zicht bewaard kunnen worden, biedt deze nieuwe oplossing een smaakvolle afwerking voor de moderne badkamer of toilet.

In de dispenser kunnen tot 12 reserverollen opgeborgen worden. Stock4Rolls kan ingebouwd worden in een onbenutte holle ruimte, bijvoorbeeld naast een reservoir van een wandcloset.

MD-Design
Mary Dekker, interieurarchitecte en eigenaresse van MD-Design, heeft Stock4Rolls bedacht, ontwikkeld, gepatenteerd en toegepast om een oplossing te bieden voor de steeds terugkerende vraag: “Waar laat ik mijn reserve toiletrollen zodat ze uit het zicht zijn én dat ik er makkelijk bij kan?”

Voor veel consumenten bieden de gangbare toepassingen voor het opbergen van reserve toiletrollen geen goed antwoord op deze vraag. Een losstaande stok op een voet of een op een wand geschroefde houder bieden alleen een praktisch antwoord.

Deze accessoires dragen niet bij aan een fraaie afwerking van het toilet of de badkamer. Tevens bieden deze accessoires maar plaats aan enkele rollen. Ook nemen de reserve toiletrollen in de traditionele situatie onnodig veel ruimte in, ruimte die in de toiletruimte over het algemeen zeer schaars is.

Stock4Rolls: De reserverol smaakvol weggewerkt

Stock4Rolls biedt de volledige oplossing:

– Als inbouwsysteem in een holle ruimte neemt het geen extra ruimte in de sanitaire ruimte in;

– Het biedt plaats voor maximaal 12 rollen, dit afhankelijk van de beschikbare ruimte;

– Er is zicht op één rol zodat altijd duidelijk is voor gasten waar zich de reserverollen bevinden;

– Het inbouwsysteem wordt smaakvol afgewerkt in een bij het toilet passend design.

Fraaie afwerking en functionaliteit
In de moderne sanitaire ruimte staat fraaie afwerking van functionele producten voorop, maar wordt de functionaliteit niet uit het oog verloren. Daarom is bij de ontwikkeling van Stock4Rolls gekeken naar functie én afwerking.

Na installatie van het systeem ziet de gebruiker alleen een smaakvol afgewerkte box met daarin één toiletrol. De afwerking kan in 4 kleuren besteld worden, wit, pergamon, zwart en mat chroom look, zodat er altijd een oplossing is voor de individuele inrichting. Zowel standaard als grootformaat toiletrollen passen in de Stock4Rolls dispenser.

Afhankelijk van de beschikbare ruimte kan een passende voorraadhouder worden geplaatst. Via de opening in de wand kan de dispenser worden gevuld door van onderaf te stapelen. Indien de onderste, zichtbare, reserverol wordt uitgepakt zakt de volgende rol naar beneden.

Bron: Stock4Rolls, Design: MD-Design


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags