Stijlvolle lichtspiegels van Emco met primeur

Emco heeft een nieuw programma lichtspiegels die voor bijzondere lichtsferen zorgen en bovendien een unieke primeur hebben: bij enkele modellen zit in het spiegelvlak een geïntegreerde cosmeticaspiegel, die uw gezicht zelfs driemaal vergroot.

Met dit stijlvolle assortiment biedt EMCO zowel voor liefhebbers van design- als de meer comfortgeoriënteerde mens, een aantrekkelijk aanbod dat bovendien ruimschoots tegemoet komt aan individuele wensen.

8 modellen
De nieuwe serie bestaat uit 8 modellen en combineert esthetiek en functionaliteit met een modern stijlvol design en hedendaagse lichttechniek.

De vormgeving met rechte lijnen concentreert de blik op het wezenlijke en versmelt op harmonische wijze met de vele stijlen van badkamerarchitectuur.

Horizontale of verticaal lichtelementen
Voor optische accenten en een optimale uitlichting van het spiegelbeeld, zorgen horizontaal of verticaal lopende opgelegde lichtelementen met gesatineerde deelvlakken.

Daardoor wordt een gelijkmatige lichtverdeling, zonder verblinding gewaarborgd.

Verder zijn de spiegels voorzien van een extra onderlicht waarmee een zachte, sfeervolle badkamerverlichting kan worden gecreëerd. Vanzelfsprekend kan deze ook als apart geschakeld oriëntatielicht fungeren.

Makkelijk vervangbaar
Voor de benodigde helderheid zorgen energiezuinige T5-lampen, die al naar gelang het model een sterkte van 14, 21 of 28 Watt hebben.

De lampen kunnen met enkele handelingen worden vervangen, zonder dat de spiegel van de wand hoeft te worden verwijderd.

Bron: Emco


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags