Steeds vaker natuurstenen wandbekleding voor rust en sfeer in huis

In deze roerige tijden hebben veel mensen behoefte aan rust en sfeer in huis. En hoe kan dat beter dan door natuurelementen in huis te halen?

Natuur geeft warmte, kracht, maar ook rust. Logisch dus dat steeds meer mensen natuurstenen wandbekleding in hun huis willen hebben. TotalStone voorziet in deze behoefte met een uitgebreide collectie onder de naam Natural Stone, elk met een eigen karakter.

Veel mensen realiseren zich echter niet dat bij de montage van natuursteen specialistische kennis van groot belang is om ongemakken te voorkomen. TotalStone is één van de weinige bedrijven die alles voor de consument regelt: ook de montage.

Buiten en binnen
Natuursteen voelt prettig. De materialen geven een warme sfeer en roepen gevoelens en herinneringen bij je op. Zo heeft de steensoort ‘Rustic Terra’ een mediterrane, warme uitstraling, terwijl je met ‘Chrystal white waterfall’ zuiverheid en frisheid creëert.

Daar komt bij dat het een trend is om het terras en de woonkamer op elkaar aan te laten sluiten, zodat het verschil tussen de terras- en de woonkamerinrichting steeds kleiner wordt. Daar draagt natuursteen natuurlijk uitstekend aan bij.

Natural Stone is een 1e klas kwaliteit onder de echte natuurstenen, rechtstreeks vanuit Oost Azië geïmporteerd. De natuurstenen zijn in Z-stripvorm gemaakt zodat deze gemakkelijker en mooier gemonteerd kunnen worden.

Compleet verzorgde montage
Rust en sfeer in je huis. Die blijft natuurlijk niet gehandhaafd als blijkt dat na een tijdje de muur loslaat, omdat je fouten hebt gemaakt bij het monteren. Vaak is het zo dat als je ergens steenstrips haalt, je de montage zelf moet regelen.

Dan moet je dat zelf doen, of een ‘mannetje‘ zoeken. Om het gemakkelijk te maken, regelt TotalStone alles, ook de montage. Dat geeft écht rust. De specialisten van TotalStone weten waar ze op moeten letten.

Wist je bijvoorbeeld dat je bij toepassing buiten, een andere ‘lijmkamrichting’ moet gebruiken om het water goed weg te laten lopen en bevriezing te voorkomen? Of dat je bij bevestiging vanaf een hoogte van drie meter een andere lijmsoort nodig hebt? Of dat de muur goed ontvet moet worden voordat je de stenen monteert?

TotalStone let op zulke dingen en zorgt ervoor dat je zorgeloos en langdurig van je nieuwe wandbekleding kunt genieten.

Bron: Totalstone


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags