Spoelen met Tece bespaart meer dan Є 200,- per jaar

Voor het watersparend spoelen van het toilet introduceert fabrikant Tece een nieuw spoelreservoir.

In dit reservoir zitten twee innovaties waarmee Tece de Design Plus prijs 2009 heeft gewonnen.

De innovaties zijn het waterbesparende spoelventiel en de drosselring waarmee de spoeldruk ingesteld kan worden.

Keuze in spoelvolume
Het spoelventiel in het spoelreservoir zorgt voor meer keuze in spoelvolume en bespaart daardoor meer water. Als u een bedieningsarmatuur toepast met 2 toetsen kunt u met de kleine toets het zuinigst, namelijk 3 liter spoelen.

Duurzaam spoelen
Dit zorgt voor een flinke waterbesparing van meer dan Є 200,- per jaar. Met de grote toets kunt u naar wens kiezen uit 4,5, 6, 7,5 of 9 liter spoelen. De spoelhoeveelheid van 4,5 liter is ontwikkeld omdat er al verschillende toiletfabrikanten zijn, die toiletten leveren die zijn ontwikkeld voor duurzaam 4,5 liter spoelen.

Het probleem van opspattend water is op te lossen met de nieuwe drosselring. Uw installateur kan met de drosselring de spoeldruk instellen, zodat opspattende water wordt voorkomen.

Van bouwvuil geen last
De spoelkasten van Tece hebben nog enige andere voordelen. Zij zijn als enige fabrikant geseald, zodat beschadigingen door intrede van bouwvuil wordt voorkomen.

Daarnaast levert Tece prachtige en diverse series bedieningsarmaturen die u toilet een mooi aanzien geven. Van geluid heeft u weinig last want het geluid voldoet aan de gestelde normen. Dat geeft ‘s nachts dus geen irritatie.

Bron: Tece


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags