Spiegelend doucheglas van Aquaconcept zorgt voor discrete charme in de badkamer

Spiegeltje, spiegeltje aan de douchewand,…

De Belgische badkamerspecialist Aquaconcept lanceerde afgelopen najaar de Flatconcept Mirror, een spectaculair doucheconcept waarvan de buitenste profielloze glaspartijen een spiegeleffect genereren.

Discrete charmes
Opperste discretie is dan gewaarborgd. Want van buitenaf zie je enkel spiegelglas en enkel wie doucht, kijkt dwars door het glas heen. Zo behoudt de badkamer alvast al haar allure en discrete charmes.

De Flatconcept Mirror past perfect in de innoverende strategie van Aquaconcept, die in geen tijd is uitgegroeid tot dé Belgische specialist van op maat gemaakte (inloop)doucheconcepten met volle, profielloze glaspartijen, inox bevestigingsmateriaal en een waterdichte douchebak in natuursteen.

Hightech lasertechnologie
Aquaconcept had reeds eerder zijn ‘Flatconcept’ gelanceerd waarbij het glas en de scharnieren tussen de vaststaande en draaiende deurdelen naadloos in elkaar vloeien. ‘Flat’ wijst dus op de verzonken scharnieren in de glaspartij, mogelijk dankzij hightech lasertechnologie.

Met enkele vlotte vegen van de spons kan men nu de hele glaspartij en scharnieren simultaan reinigen. Flatconcept kan geplaatst worden zonder profielen, of men kan de profielen zwevend voor de grote glaspartijen plaatsen.

Zelfs voor de kleinste badruimtes
De volle glaspartij volgt altijd de contouren van de muur -zelfs al zijn die niet volledig loodrecht- omdat het veiligheidsglas schuin kan uitgefreesd worden. De klant kiest ook altijd zelf de inloopopening, zelfs voor de kleinste badruimtes.

Men kan het concept in 3D overigens vooraf visualiseren en budgetteren via het configuratiesysteem op www.aquaconcept.be. 

Snel op maat
Na bestelling door de sanitair dealer komt een gespecialiseerd Aquaconcept-team naar de werf om de precieze maatopname te doen. En nauwelijks 3 à 4 weken na maatopname kan reeds geleverd worden.

Bron: AquaConcept


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags