Sphinx introduceert 7 projectsegmenten tijdens Bouwbeurs 2011

Of het nu gaat om de inrichting van sanitair bij bouw- of renovatieprojecten, ziekenhuizen of verpleegtehuizen, kleuterscholen, luchthavens of andere drukbezochte openbare ruimtes, Sphinx heeft een oplossing voor iedere situatie of toepassing.

Om dit nog duidelijker te onderstrepen, bestaat de projectserie Sphinx 300 vanaf 1 april 2011 uit zeven segmenten, namelijk ‘Basic’, ‘Comfort’, ‘Kids’, ‘Specials’, ‘Varicor’, ‘Urinoirs’ en ‘Kranen’.

Sphinx presenteert deze projectgerichte onderverdeling op de Internationale Bouwbeurs 2011 die deze week plaatsvindt in de Jaarbeurs te Utrecht.

Al meer dan een eeuw wordt het sanitair van Sphinx geplaatst in woningen, kantoren, hotels, restaurants, ziekenhuizen, sportcomplexen, stations en scholen.

Door hier binnen de Sphinx 300-serie nu zeven segmenten in te onderscheiden, geeft Sphinx met één serie onder één merk invulling aan alle projecten in renovatie, woningbouw, utiliteit, zorg en scholen.

Sphinx 300 Basic
Sphinx 300 Basic is de meest gebruikte badkamerserie voor bouw- en renovatieprojecten. Deze ‘basic’-serie staat voor veelzijdigheid, passend bij uiteenlopende ruimtelijke situaties, en vormt dan ook de basis voor badkamers en toiletruimtes in nieuwbouwwoningen, hotels en restaurants.

Sphinx 300 Comfort
Met haar Comfort-serie heeft Sphinx er alles aan gedaan om de zelfstandigheid van mensen met lichamelijke beperkingen te bevorderen. Elk onderdeel is ergonomisch doordacht en afgestemd op mensen met minder bewegingsvrijheid.

Sphinx 300 Comfort voldoet aan de hoogste hygiënische eisen. Dé serie voor de zorgsector en de comfortbadkamer thuis.

Sphinx 300 Kids
Het vrolijke design van Sphinx 300 Kids is gemaakt voor kinderhanden. Zelfs de kleinsten kunnen de closets en wastafels van deze serie moeiteloos zonder hulp gebruiken.

Vanzelfsprekend staat veiligheid voorop, te zien in elk detail, zoals de afgeronde hoeken. Zo ondersteunt Sphinx 300 Kids kinderen bij het spelenderwijs ontwikkelen van hun lichaamsverzorging.

Sphinx 300 Specials
Sommige hygiënische en zorgomstandigheden vragen om speciale oplossingen. Sphinx 300 Specials combineert duurzame materialen, praktische toepasbaarheid en modern design.

Voorbeelden zijn uitstortgootstenen voor werkkasten in scholen, bezinkingswasbakken voor gipsafdelingen, wasbakken voor sportcomplexen en inbouwwastafels voor meervoudige wastafelopstellingen.

Sphinx 300 Varicor
Sanitair heeft soms heel wat te verduren. Sphinx 300 Varicor is robuust en porievrij, waardoor vuil zich niet aan het materiaal kan hechten. Schoonmaken is makkelijk, maar ook zagen, frezen, boren, slijpen, profileren én repareren gaat probleemloos.

Eigenschappen die Sphinx 300 Varicor geschikt maakt voor hotels, restaurants, scholen en andere drukbezochte sanitairruimtes.

Sphinx 300 Urinoirs
Sphinx 300 Urinoirs zijn speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik in openbare ruimtes, zoals luchthavens. Ze zijn overal te installeren, onderhoudsarm, gemakkelijk te reinigen én zuinig met water, dankzij het vooruitstrevende urinoir-spoelsysteem van Sphinx.

Sphinx 300 Kranen
Een vorstvrije kraan voor buiten, een blikvanger in de privé-badkamer en een ergonomisch doordachte kraan in het verzorgingshuis: verschillende plekken vragen om verschillende kranen.

Sphinx 300 Kranen hebben niet alleen het kwaliteitslabel KIWA, maar ook het nieuwe milieulabel e-TAP. Deze slimme energie- en waterbesparende technologie is verrassend en doeltreffend.

Bron: Sphinx


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags