Sphinx 430, Functioneel en flexibel

Spanning tussen groot en compact én klein en geraffineerd. Dat kenmerkt de nieuwe badkamerlijn Sphinx 430, een elegante combinatie van tijdloze vormen en exclusieve, comfortabele extra’s.

Dankzij speciale toepassingen voor comfort en veiligheid voldoet de Sphinx 430-serie, een ontwerp van code.2.design / Michael Schmidt, ook volledig aan de eisen van de moderne 50plusser.

De buitencontouren van alle keramiekelementen van Sphinx 430 zijn afgestemd op de zachte rondingen van de komvormige wastafel. Brede randen en een voorkant met duidelijke smalle belijning zorgen voor een mooi samenhangend geheel.

Veelzijdigheid
Naast de asymmetrische vormgeving staat deze nieuwe serie ook voor functionaliteit en flexibiliteit, of het badkamerontwerp nu klassiek of asymmetrisch is. Wastafels van verschillende grootte en flexibele indelingssystemen in de onderkasten bieden volop ruimte voor een individuele inrichting.

De veelzijdigheid wordt nog eens versterkt door de kleurstellingen van de wastafelbladen, namelijk hout fineer in lichteiken en wengé pangar. Samen met de onderkasten van hetzelfde houtfineer of in hoogglans wit geeft dit alle ruimte om te combineren.

De chroomlook strook rondom de wastafelbladen accentueert bovendien de exclusieve elegantie van Sphinx 430. Dit stijlelement komt ook in de overige accessoires terug. Andere doordachte details zijn zelfsluitende en gedempte laden en handdoekhouders aan de zij- of voorkant.

Hoge kasten met binnenspiegel en lichtlijsten aan de zijkant zorgen voor verdere exclusieve comfortaccenten.

Make-up
Bijzonder is de compacte ‘Make-up module’ met een slim verborgen make-upspiegel met aparte verlichting. Deze komt tevoorschijn door de bovenkant van de module op te tillen.

De ruimte eronder biedt voldoende plek voor allerhande make-upspullen. Een in hoogte verstelbare hocker met een zacht kussen is hierbij een comfortabele combinatie.

Gemakkelijk
Ook in bad en toilet speelt comfort de hoofdrol. Zo kun je in het royale Sphinx 430-duobad gemakkelijk helemaal ‘kopje onder’ en comfortabel aan beide zijden liggen. Het standaard meegeleverde kussen is snel om te vormen tot een hoofdsteun.

Om het in- en uitstappen te vergemakkelijken zijn ook een badopstapje en een handgreep te verkrijgen.

En heel handig is een kleine uittrekbare lade dat in het bad is geïntegreerd, voor badschuim en nog veel meer.

Ook bij toilet en bidet maakt Sphinx 430 duidelijk hoe aangenaam comfort kan zijn: duidelijke lijnen met eenvoudig te reinigen gesloten oppervlakken, de prettige zithoogte van +3 cm voor moeiteloos opstaan en het lichte zelfsluitende mechanisme van de zitting.

Spiegels met spiegelverwarming, die beslaan voorkomen, en sfeervolle LED-kleurverlichting maken het comfortabele karakter van de Sphinx 430-badkamer compleet.

Bron: Sphinx


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags