Sphinx 410: Voor liefhebbers van een chique badkamer

De Sphinx 410-serie is hét antwoord op de toenemende behoefte aan klassieke vormen met art-deco stijlelementen.

Dit complete badkamerconcept is speciaal ontworpen voor liefhebbers van een chique ambiance. Sphinx 410 biedt alle mogelijkheden om een klassiek getinte badkamer of juist een moderne badkamer met klassieke designelementen te realiseren.

Het moderne karakter van de Sphinx 410 wordt vooral ingevuld door diverse sprekende designattributen met klassiek tijdloze vormen. Zo krijgt elke badkamer een klassiek elegante uitstraling.

De combinatie van het witte closet met de zwarte toiletzitting roept herinneringen op aan de art-deco periode. Minstens zo opvallend is de keramische wastafel die met zijn opstaande rand en terugliggende onderkant uiterst licht oogt en lijkt te zweven.

De wastafel van 70 cm, met voldoende aflegruimte, kan naar keuze rusten op een klassieke zuil of op een roestvrijstalen, kruisvormig onderstel.

Gedistingeerd
De gedistingeerde vormgeving van de wastafel past perfect bij de klassieke stijl van de zuilen, closets en bidets, terwijl de combinatie met het moderne kruisvormige verchroomde onderstel van de wastafel de sfeer van koele luxe versterkt.

De closets en bidets zijn naar keuze staand of hangend. In beide gevallen is de licht taps toelopende onderzijde opnieuw een bijzonder detail van vormgeving. Dat geldt ook voor de spiegels met geïntegreerde, niet-verblindende verlichting.

Naar wens zijn deze verkrijgbaar met aan één of beide zijden een scharnierend smal paneel.

Badmeubels
De combinatie met het moderne karakter van de Sphinx 410 badmeubels verleent de badkamer een klassiek elegante uitstraling. De deuren van de meubels zijn zeer gemakkelijk te bedienen: push & pull.

In de spiegelelementen is een niet-verblindende belichting geïntegreerd. De meubels zijn uitgevoerd in hoogwaardige fineer van echt palissanderhout of glanzend zwart.

Wie voor het palissanderhout kiest, geeft zijn badkamer een meer klassieke uitstraling, terwijl het samenspel met zwarte meubels en een zwarte toiletzitting herinneringen oproept aan de art-decoperiode.

Bad en douche
Ook de royaal bemeten baden zijn echte eyecatchers. Het bad van 1.80 m is optioneel leverbaar met palissander houten panelen in combinatie met een chique verchroomde rand rondom.

De douchewanden komen uit de Sphinx 470-serie, die perfect past bij de verrassende stijl van Sphinx 410. De transparante wanden met het tijdloze design lijken de aluminium dwarsprofielen te laten zweven.

Net als de andere onderdelen van deze complete badkamerserie een subtiel detail om naar te blijven kijken.

Bron: Sphinx


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags