Sphinx 345: modern design voor een urbane woonsfeer

Bij een urbane woonsfeer past een modern design, ook in de badkamer.

Sphinx speelt hierop in met de nieuwe badkamerserie Sphinx 345, een veelzijdig en compleet badkamerconcept.

De serie heeft een omvangrijk aanbod van wastafels, een wandcloset en -bidet, een staande diepspoelcombinatie, diverse baden en douchebakken, en wordt gecompleteerd door een modulair meubelprogramma.

Het geheel zorgt voor legio mogelijkheden bij de inrichting van de badkamer.

De badkamerserie wordt in grote lijnen gekarakteriseerd door een sober en tijdloos maar toch modern design. Zo kenmerken de wastafels zich door een rechtlijnige buitenvorm, een vloeiend organische binnenvorm en royale aflegvlakken.

Het assortiment omvat vier wastafels (60, 75, 90 en 120 cm), een dubbele wastafel (120 cm) en twee asymmetrische wastafels (50 en 90 cm) in rechtse of linkse uitvoering.

De laatstgenoemde wastafels zijn standaard voorzien van een decoratieve schaal, die een mooi contrast biedt met het witte keramiek.

Fraaie tegenhanger
Voor de toiletruimte is er de keuze uit een 38 cm brede fontein met kraangat links of rechts en een hoekfontein met een diepte van 32,5 cm.

De vloeiend organische vorm van de binnenkant van de wastafels komt terug in het ontwerp van de closets en het bidet. Daarmee vormen ze een fraaie tegenhanger voor de strakke geometrie van de buitenkant van de wastafels.

In het assortiment zijn uiteraard de bijpassende douchebakken en baden niet vergeten. De rechthoekige acrylbaden (170 en 180 cm) zijn uitgevoerd met de afvoer in het midden, evenals het ovale bad van 180.

De royale diepte van de baden geeft een comfortabel gevoel.

Perfecte combinatie
De badkamer krijgt een geheel eigen sfeer door de combinatie van het witte keramiek met bijpassende badmeubels in hooglans wit of in de hoogglanzende trendkleuren Bourgognerood en Platinagrijs.

De in vorm en functie perfect afgestemde ladekasten, onderkasten, hoge kasten, zijkasten, lichtspiegels, planchets en spiegelkast bieden, naast royale berg- en aflegruimte, ook de basis voor een bijzondere combinatie van de meubels.

Hier laat de serie Sphinx 345 dan ook ruimte voor zeer verschillende interpretaties van de urbane stijl.

Naast een tijdloos moderne inrichting, kan door een spel met verschillende hoogten, kleuren en diepten ook een bijzondere of extravagante uitstraling worden gerealiseerd.

Bij de lichtspiegels bestaat de mogelijkheid om het lichtelement voor de montage naar links of rechts te verplaatsen. In samenhang met de planchets naast of onder de spiegels levert dit zeer persoonlijke accenten op.

De meubels kunnen zo op een verrassende wijze met elkaar in verband gebracht worden, waardoor de architectuur en de sfeer van de badkamer nieuwe impulsen krijgen.

Bron: Sphinx


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags