Slimme HANSAPICO scoort in de badkamer

HANSA breidt zijn assortiment uit met een nieuwe productlijn: de HANSAPICO is de perfecte keuze voor standaard projecttoepassingen van woningbouwcorporaties, ontwerpers en mensen die gaan bouwen of renoveren, en die veel waarde hechten aan goede kwaliteit en een fris design.

Eigenschappen als functionaliteit, zuinigheid en betrouwbaarheid onderscheiden de HANSAPICO. Wie dus lang plezier van zijn mengkraan wil hebben, zit met deze badkamerlijn precies goed.

En de mengkraan is ook nog eens uiterst milieuvriendelijk: de geïntegreerde perlator beperkt de doorstroom bij alle wastafelmengkranen tot slechts 6 liter per minuut. De slimme mengkranenserie van HANSA is vanaf februari 2011 verkrijgbaar.

Picobello: dat is design voor een badkamer met meer plezier
Alle kranen uit het HANSA I HOME-segment hebben één ding gemeen: ze bieden een elegant, eigentijds design ook voor de iets smallere beurs. De nieuwe serie HANSAPICO vormt daarop geen uitzondering. Door de vloeiende en zachte vormen past hij perfect in iedere badkamer.

De subtiele ronde belijning van de mengkraan zorgt ervoor dat hij optimaal in de hand ligt. De licht gebogen hendel doet denken aan een snavel en geeft de mengkraan een onmiskenbare uitstraling. Deze markante stroomlijning is ook terug te vinden in de opbouw- en inbouwvarianten van de serie.

Op die manier kunnen de afzonderlijke componenten van de serie perfect op elkaar worden afgestemd zodat de hele badkamer een harmonische sfeer uitstraalt. De mengkranenserie kan bijzonder goed gecombineerd worden met het doucheprogramma van HANSABASICJET en de nieuwe serie HANSAVIVA.

HANSAPICO: dat is waterbesparing en veiligheid in één
Goed voor het milieu: met het beproefde stuurpatroon Eco 3.5 van Hansa en de geïntegreerde perlator levert ook deze serie een bijdrage aan een beter milieu. Met een doorstroom van slechts 6 liter per minuut is de HANSAPICO in vergelijking met normale kranen met 50 procent minder waterverbruik uitermate milieuvriendelijk.

Maar ook op het gebied van drinkwaterhygiëne is de nieuwe serie voorzien van de modernste technologie. De nieuwe door HANSA ontwikkelde WATER SAFE Hitec functiekern verhindert door de toepassing van hoogwaardig kunststof in de watervoerende binnenkern van de mengkraan de neerslag van zware metalen in het drinkwater.

De HANSAPICO serie omvat naast een eenhendelmengkraan voor de wastafel tevens een bidetmengkraan en meerdere opbouw- en inbouwmengkranen voor bad en douche.

Bron: Hansa


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags