Sierlijke spiegels van Emco

Emco heeft een nieuwe serie LED-spiegels ontworpen. Deze elegante spiegels combineren een stijlvol design met een exclusieve uitstraling. De spiegels worden gekenmerkt door de unieke LED-verlichting die het complete oppervlak van de spiegel omringt. Deze spiegels van Emco zijn uitermate geschikt voor iedereen die houdt van design, comfort en energiezuinigheid in de badkamer.


Deze nieuwe serie spiegels is een vervolg op de vorig jaar geïntroduceerde lichtspiegelkast Emco Prestige, deze spiegelkast heeft de prestigieuze Plus X Award gewonnen. Het profiel is voorzien van speciaal kunststof om ervoor te zorgen dat het licht gelijkmatig verdeeld wordt. Hierdoor wordt tevens voorkomen dat de LED-verlichting verblind.

Daarnaast is het bij deze Emco spiegel mogelijk om de lichtintensiteit traploos te regelen via een touchsensor die verborgen is aan de onderzijde van de spiegel. Zo kunt u altijd de ideale lichtsfeer bereiken, of u nu goed licht wilt voor het epileren van uw wenkbrauwen of sfeerverlichting als u een ontspannend bad wilt nemen. De spiegels varieren van min. 4 tot max. 52 Watt. Daarnaast zijn deze spiegels verkrijgbaar in vijf verschillende formaten.


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags