Showrooms centraal in Jaga Design Weeks

Een designradiator is een echte ‘eyecatcher’ en verdient daarom opvallende aandacht in de showroom. In de Jaga Design Weeks gaat Jaga in het voorjaar van 2010 dan ook op zoek naar showroomhouders die originele toepassingen hebben bedacht om de Eyecatchers van Jaga te presenteren.

Van 1 februari tot en met 1 mei 2010 worden de showroomhouders gemotiveerd om hun creativiteit en expertise met anderen te delen.

Jaga, specialist in klimaatbeheersingsoplossingen, heeft in haar assortiment onder de naam Eyecatchers inmiddels vele opvallende designradiatoren.

Deze radiatoren laten zien dat design en functionaliteit uitstekend kunnen worden gecombineerd. Ze zijn dan ook méér dan een nuttig verwarmingselement en vervullen vaak een opvallende decoratieve rol in het interieur.

Competitie
Om deze creativiteit tot volle bloei te laten komen, vinden van 1 februari tot en met 1 mei 2010 de Jaga Design Weeks plaats.

In deze periode kunnen showroomhouders door middel van het aanleveren van foto’s en teksten aangeven welke oplossingen zij hebben bedacht om de Jaga Eyecatchers het best tot hun recht te laten komen.

De inzendingen worden geplaatst op een speciale website (www.jagadesignweeks.nl) en dingen mee in een competitie voor het meest creatieve idee.

De winnaar krijgt een volledig verzorgd weekend in de bruisende Belgische stad Hasselt, inclusief een bezoek aan de Jaga-fabrieken.

De kick-off van het drie maanden durende evenement vindt plaats op maandag 1 februari tijdens de vakbeurs VSK 2010. Jaga is daar aanwezig in stand 01.A126.

Bron: Jaga


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags