Setting the Tone

Mosa Terra Tones

Grey Green is de allernieuwste kleur in de bekroonde Terra Tones collectie van Mosa.

Het is allang geen geheim meer dat Koninklijke Mosa, de Nederlandse specialist op het gebied van keramische oppervlakken, een specifieke tegelkennis bezit: kleur en innovatie vormen al van oudsher pijlers van het bedrijf.

Mosa Terra tones Grey Green

Mosa presenteert de kleur Grey Green; de allernieuwste toevoeging aan het Terra Tones concept en voegt daarmee nog een kleur toe aan haar continu groeiende portfolio. De Terra Tones collectie is functioneel, zonder daarbij iets aan elegantie te verliezen.

Met deze lijn kunnen er tijdloze en op maat gemaakte oppervlakken op ingenieuze wijze worden ontworpen. Hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos, doordat kleurtonen en tegelafmetingen op wanden, vloeren en gevels met elkaar gemixt kunnen worden. De tegels kunnen zowel binnen- als buitenshuis worden gebruikt.

Mosa Terra Tones

Zoals de naam al doet vermoeden, is elke hoofdkleur in de Terra Tones collectie weer onderverdeeld in een groep aanverwante kleurtonen, die allemaal dezelfde kleurcode dragen. Met deze kleurgroep kunnen er op hetzelfde oppervlak subtiele kleurovergangen en tintvariaties worden gecreëerd.

Zo heeft de ontwerper een innovatief en veelzijdig hulpmiddel in handen waarmee hij een look & feel kan creëren die zowel natuurlijk als tijdloos is. De Terra Tones producten vormen een onderdeel van de beroemde Terra Maestricht collectie en zijn inmiddels verkrijgbaar in vier kleurgroepen: middengrijs, antraciet, koel zwart en de nieuwe kleur grijsgroen.

Mosa Terra Tones

Daarnaast is elke hoofdkleur verkrijgbaar in drie kleurtonen, van licht naar donker. De Terra Tones tegels zijn gemaakt van puur, ongeglazuurd kwaliteitsporselein en zijn, in overeenstemming met het Cradle to Cradle Silver-certificaat, op duurzame wijze vervaardigd.

Dit proces is zo ingericht dat het voldoet aan de eco-eisen van milieubewuste architecten, ontwerpers of ontwikkelaars. Grey Green wordt met de grootste zorg gemaakt en straalt stijl en elegantie uit. Deze kleur is net zoals de andere, al bestaande Terra Tones tinten, beschikbaar in drie verschillende kleurgradaties.

Mosa Terra Tones

Daarnaast is Grey Green in de Terra collectie ook beschikbaar als uni kleur. De Terra Tones producten sluiten daar goed bij aan. De kleur kwam tot stand door een vleugje groen toe te voegen aan een moderne klassieker: grijs. Zo ontstond er een natuurlijke, stijlvolle nieuwe kleur.

Net als alle andere Terra Tonestegels zijn de producten in Grey Green beschikbaar in een keur aan vierkante en rechthoekige vormen en afmetingen (van 5 bij 60 cm tot 60 bij 60 cm), dat past bij elke stijl en ruimte. Op verzoek zijn ook andere afmetingen leverbaar.

Mosa Terra Tones

Met Terra Tones kan eindeloos worden gecombineerd: de zorgvuldig gekozen ontwerpen leveren altijd moeiteloos een prachtig resultaat op. Om u op weg te helpen, heeft het Mosa-designteam een aantal legpatronen ontworpen als voorbeeld van de eindeloze mogelijkheden die de collectie te bieden heeft. U vindt ze op www.mosa.nl.

Bron: Koninklijke Mosa


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags