Sealskin Duka Multi: veelzijdige kwaliteit

De populaire douchewandenserie Duka Multi heeft een complete metamorfose ondergaan.

Jaren lang was de ‘oude’ Duka Multi serie mateloos populair bij zowel de vakman als de consument. Nu heeft Sealskin de serie een geheel nieuwe uitstraling gegeven, een uitstraling van deze tijd waardoor deze populaire wandenreeks er weer voor jaren tegenaan kan.

Multi mogelijkheden
Uiteraard gaat deze metamorfose niet ten koste van de uitgebreide hoeveelheid mogelijkheden in de Multi serie. De Duka Multi serie is zelfs nog completer geworden. Nieuw zijn bijvoorbeeld de vouw/draaideuren, welke zeer geschikt zijn voor de kleinere badkamer.

Na het douchen klapt men de douche eenvoudig weg, zodat de bewegingsruimte in de badkamer optimaal wordt benut.

Soft-touch deurknop
Alle doucheoplossingen zijn uitgevoerd met een unieke deurknop, voorzien van soft-touch. Deze luxueuze deurknop maakt de douche tot een sieraad in uw badkamer.

Montagegemak
Naast de verandering qua uiterlijk zijn de douches uit de Multi serie zeer nauwkeurig te stellen door middel van de doordachte versteltechniek in het muurprofiel. De traploos verstelbare stabilisatiesteun zorgt voor een perfect sluitende deur.

Maatwerk douches? Geen probleem bij Sealskin!
Vraagt uw doucheruimte om een douche oplossing op maat? Geen probleem! Sealskin levert douches op maat, perfect passend in uw situatie. De Sealskin dealer adviseert u graag over de mogelijkheden.

Na de vakkundige inmeting van de ruimte, wordt de douche desgewenst geplaatst door het serviceteam van Sealskin.

Duurzaamheid
Naast de 5 jaar volledige garantie op de douchecabine, -wand of -deur geeft Sealskin garantie op de beschikbaarheid van slijtageonderdelen. Deze kunnen tot maar liefst 10 jaar na aanschaf van het product worden nabesteld en geleverd. Gegarandeerd een kwaliteitsdouche voor vele jaren!

Bron: Sealskin


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags