Sealskin Duka 4200

Sealskin Duka 4200

Sealskin introduceert een schitterende nieuwe generatie designdouches met schuifdeuren.

Zij doen dit in twee breed samengestelde series, die de veeleisende consument louter voordelen bieden: de Sealskin 4200-1 en 4200-2.

Topdesign dus, voor iedereen die optimaal wil genieten van de ruimte in zijn of haar badkamer. Dankzij de schuifdeuren behoren naar buiten draaiende deuren immers tot het verleden.

En omdat de geleidingstechniek minimalistisch is weggewerkt door een zeefdrukrand aan de bovenzijde, kunt u voor een van de cabines uit deze praktische doucheseries kiezen, zonder esthetische concessies te hoeven doen.

Sealskin Duka 4200

Twee series
Binnen de ‘4200 familie’ heeft de designliefhebber keuze uit twee series. De Sealskin 4200-1 is de profielloze variant. Deze sluit direct aan op de wand, waardoor het geheel buitengewoon rank en transparant oogt. De Sealskin 4200-2 heeft een wandprofiel dat tegelijkertijd degelijk en subtiel is.

Dankzij de traploos te verstellen glasplaat is plaatsing een koud kunstje. Er is ook een belangrijke overeenkomst tussen de twee series. Ze zijn beide ideaal voor plaatsing direct op de vloer. Strak, fraai en barrièrevrij.

Compleet aanbod op maat

Het aanbod van de 4200 is erg compleet. De serie biedt combinaties met één-, twee- of vierdelige schuifdeuren, een hoekvariant en een nis-opstelling. Daarbij is Sealskin beroemd om haar maatwerk, waardoor alle varianten in alle mogelijke hoogten en breedten te verkrijgen zijn.

Ook wanden in verstek of met schuine zijden vormen geen beperking, net zoals een zogenoemd ‘vrijstaande’ U-douche. U kunt zelfs de kleur van het glas kiezen: helder of designgrijs. Veel keuzeopties dus, voor praktisch onbeperkte mogelijkheden.

Overigens: welke variant u ook kiest, alle modellen van de Sealskin 4200 zijn standaard uitgevoerd in 8 mm veiligheidsglas (NEN-EN14428). Wel zo veilig…

Sealskin Duka 4200

Onzichtbare techniek
Het belangrijkste wapenfeit van deze luxe nieuwkomer in het hoge segment, is feitelijk onzichtbaar: de kwalitatief zeer hoogwaardige techniek van geleidingsrails, stootdempers en schuifdeuren. Deze zijn stuk voor stuk namelijk traploos en tot in de kleinste millimeter te stellen.

Dit leidt zonder uitzonderingen tot een optimale geleiding en dus tot soepel glijdende deuren. En wat ook goed nieuws is, is dat het geheel ‘montageklaar’ wordt afgeleverd.

Met veel voorgemonteerde onderdelen, een duidelijke handleiding en handige montagehulpmiddelen. Hierdoor wordt de montage aanzienlijk vereenvoudigd.

Doordacht en waterdicht
Wellicht vraagt u zich af, of de deuren gemakkelijk schoon te maken zijn. Er bestaat immers een overlap tussen de afzonderlijke deuren. Nou, we kunnen u geruststellen.

Ook aan dát punt is bij de 4200 series efficiënt aandacht besteed. Dankzij een doordacht kliksysteem aan de onderzijde zijn de deuren namelijk eenvoudig even los te koppelen! Een ander hoofdstuk van praktische slimmigheidjes komen we tegen bij de waterdichtheid.

De combinatie van zeer transparante afdichtprofielen, een mooie aluminium dorpel en perfect afsluitende, magnetische deurprofielen houden het water daar waar het hoort!

Sealskin Duka 4200

Van dezelfde designfamilie: de profielloze inloopdouche

Liever een douche zonder (schuif)deuren, of gewoon gecharmeerd van de prachtige trend van inloopdouches?

Dan zal de Sealskin 4200-W u zeker kunnen bekoren…

Sealskin brengt ook goed nieuws voor u, als uw voorkeur uitgaat naar een inloopdouche met maximale transparantie. In de 4200-W heeft men de strakke en profielloze designlijnen van de 4200-1 namelijk op meesterlijke wijze weten te vertalen naar een aantal fraaie inloopvarianten.

Deze minimalistische opstellingen zijn er voor zowel nis- als hoekopstellingen.

5 Jaar garantie en meer
Sealskin is zó overtuigd van de kwaliteit van haar aanbod, dat zij u maar liefst 5 jaar garantie geven op alle cabines.

Bovendien garanderen zij u, dat onderdelen 10 jaar na uw aankoop nog steeds beschikbaar zijn. Service die voelt als een warme douche…!

Bron: Sealskin


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags