Scoren met Sealskin!

Pak de winst tijdens De oranje Douche Dagen…

Betreed het speelveld van de complete badkamerbeleving! Sealskin geeft met de start van het WK voetbal het fluitsignaal voor de verkoop van alle noviteiten van 2010.

Voor de consument zijn deze noviteiten op het gebied van baden, douchen en badkameraankleding binnenkort te bewonderen in de vele showrooms van Sealskin wederverkopers.

Vakhandel
Aan de wederverkopers zelf presenteert Sealskin haar noviteiten tijdens De oranje Douche Dagen op 13, 14 en 15 juni 2010, hét evenement met een oranje tintje voor heel sanitair verkopend en installerend Nederland.

De oranje Douche Dagen vinden plaats in en rondom de geheel vernieuwde showroom van Sealskin in Waalwijk, waar ook het nieuwe Wellness Center wordt geopend.

Daar ervaart u zelf wat echt baden in luxe is en ontdekt u vandaag al de douche-ervaring van morgen. Bent u actief in de verkoop en installatie van sanitair?

Dan mag u dit schot voor open doel niet missen. Voor meer informatie over het evenement of direct inschrijven gaat u naar www.sealskin.nl/douchedagen.

Bron: Sealskin


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags