Scandinavia PLUS – de derde generatie van bijzondere toiletzittingen

De toiletzitting Scandinavia van Pressalit is al sinds 1975 een echte klassieker.

Nu introduceert de Deense fabrikant van toiletzittingen de derde generatie van deze bijzondere serie; Scandinavia PLUS.

Daarin zijn het goede van verleden en heden gecombineerd. Scandinavia PLUS houdt terdege rekening met het feit dat mensen in Europa langer en gewichtiger zijn geworden.

De zitting blinkt uit in draagkracht en stabiliteit. Een echte krachtpatser met een vriendelijke vormgeving, een kleurrijk karakter en innovatieve functies voor comfort en gemak.

Scandinavia PLUS staat voor een perfecte pasvorm, doordacht design, verhoogde stabiliteit en gebruikscomfort dankzij soft-close en lift-off. In 1975 werd de zitting Scandinavia ontworpen door designers Sigvard Bernadotte en Acton Bjørn.

Zij gaven de zitting de kenmerkende ‘lachende voorkant’ met een vriendelijke uitstraling. Scandinavia werd een klassieker. In 2003 werden de klassieke lijnen van de zitting opnieuw geïnterpreteerd en innovatieve functies werden toegevoegd. In 2012 krijgt Scandinavia een Plus.

De zitting is aan een kritische blik onderworpen. Scandinavia PLUS kenmerkt zich door optimaal zitcomfort, gebruiksgemak en verhoogde stabiliteit en kracht. De vriendelijke uitstraling met zachte, ronde lijnen is behouden.

Tot 240 kilo belastbaar
Scandinavia PLUS oogt vriendelijk, maar is een echte krachtpatser. De zitting kan tot 240 kilo belast worden zonder te breken. Een belangrijk gegeven voor mensen van gewicht. Vanzelfsprekend zijn ook de scharnieren bestand tegen flinke krachtsinspanning.

Eenvoudige reiniging, groot comfort
Scandinavia PLUS is eenvoudig te reinigen. Door de lift-off functie zijn zitting en deksel eenvoudig te verwijderen voor een grondige reiniging. De zitting heeft minder verborgen hoekjes en kantjes, waar bacteriën kunnen schuilen. Dankzij soft-close sluit de zitting even geruisloos als neerdwarrelende sneeuw.

Kleurrijk
Scandinavia PLUS is verkrijgbaar in maar liefst 10 verschillende kleuren, waaronder de nieuwe kleuren Dark Purple, Hot Pink en Midnight Blue. Daarmee is de kleur van de zitting perfect af te stemmen op de inrichting van de badkamer of andersom.

Bron: Pressalit


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags