Sanitairwinkel.nl gaat voor goud!

Thuiswinkel Awards

 

Dit jaar gaan we op jacht voor goud. Goud als in een Thuiswinkel Award.

 

Nomineer Sanitairwinkel

Sanitairwinkel wil zich graag nomineren in de categorie Wonen. Vandaar dat we ons voor 2013 hebben aangemeld. Maar met alleen een aanmelding zijn we er nog niet. We hebben uw stem nodig om ons te nomineren!

Dus bent u van mening dat WIJ de beste webwinkel van Nederland zijn, breng dan nu uw stem uit! Stemlink: http://webshop-awards.nl/?&C1=22&Qpunch=156

 

De hele maand kunt u een beoordeling geven op webwinkels die meedoen aan de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen. Tot en met 28 februari heeft u de gelegenheid een stem uit te brengen op uw favoriete webwinkel.

 

 

Publieksprijzen en Publieksprijzen XL

Thuiswinkel Awards

Stem op Sanitairwinkel

In ruim 20 categorieën kunt u uw favoriete webwinkel kiezen. De deelnemers aan de publieksprijzen zijn ingedeeld op basis van de gerealiseerde omzet. De Publieksprijzen zijn voor webwinkels met een omzet tussen de € 500.000 en € 5.000.000. Voor webwinkels die € 5.000.000 of meer omzetten zijn er de Publieksprijzen XL.

 

Vakprijzen 2013

De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards reikt de vak- en publieksprijzen 2013 uit aan de beste webwinkels van Nederland tijdens de Nationale Thuiswinkel Awards op 7 en 28 maart 2013!

 

Waardering

Erkenning en waardering van de consument is geweldig, want dat is de beste promotie. Daarom nemen wij deel aan de Publieksprijzen van de Thuiswinkel Awards.

 

Stemlink: http://webshop-awards.nl/?&C1=22&Qpunch=156

Geef een reactie


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags