Sanitairwinkel bestaat 5 jaar!

Sanitairwinkel is jarig!

 

Deze maand is het groot feest bij Sanitairwinkel, want wij zijn jarig. In Nederland bestaan we maar liefst 5 jaar en België heeft al 2 jaar met ons kennis mogen maken. Tijd voor een feestje!

Wie is nu eigenlijk Sanitairwinkel?

Sanitairwinkel is ruim 5 jaar geleden ontstaan doordat de twee broers Rob en Erik hun krachten gingen bundelen. De één een marketeer met strategisch inzicht, de ander een diehard ondernemer. Met hun ervaring zagen zij de ultieme kans binnen de Sanitair branche tot het veroveren van een nog niet eerder ontdekt terrein: de internetmarkt. Maar daar waar anderen zich alleen richtten op het opzetten van een webwinkel, bedachten zij dat een fysieke showroom van ongekend belang was voor de doelgroep.

 

Hét concept

Sanitairwinkel besloot de sanitairmarkt toegankelijk te maken voor iedereen door het leveren van kwalitatieve merken tegen scherpe prijzen én daarbij een hoog serviceniveau te leveren. Eerlijkheid en transparantie staan daarbij voorop. Uiteraard maken wij ook fouten, dat zullen we niet ontkennen. Alleen proberen wij altijd wel te leren van onze fouten.

 

Historie

Vanuit het eerste pand in Kruisstraat (Rosmalen) werd Sanitairwinkel opgestart. Al snel volgde er groei en werd het personeelsbestand aanzienlijk uitgebreid. Sanitairwinkel groeide en groeide. Ook qua voorraden en magazijnen werd op steeds meer panden een beroep gedaan.

 

Op naar België

In 2010 breekt er een nieuw tijdperk aan voor het team van Sanitairwinkel. Na onderzoek blijkt dat ook de Belgische markt klaar was voor het vernieuwende concept van Sanitairwinkel en met Kalmthout als uitvalsbasis werd Sanitairwinkel.be een feit. In een showroom van ruim 400m2 is heel België welkom.

 

Beloond met Goud

In 2010 publiceert Het Financiële dagblad hét overzicht van de 100 snelst groeiende ondernemingen

van Nederland. Het bedrijf achter Sanitairwinkel.nl (Rorix BV) heeft door een omzetgroei van 725% een vierde plaats in deze landelijke lijst gehaald. In de regio Noord Brabant is Sanitairwinkel.nl eerste geëindigd in de categorie ‘klein’. Wij hebben ons daarom een jaar lang ‘Gouden Gazelle’ mogen noemen!

 

Het past niet meer

In 2011 verhuist Sanitairwinkel van pand in Nederland. Niet ver van hun huidige stek, maar wel naar een grotere. In het pand wordt een compleet nieuwe showroom gebouwd. Een showroom van maar liefst 800m2 boordevol sanitair van alle topmerken. Het assortiment wordt tevens uitgebreid met badkamertegels in alle vormen en maten. De showroom bestaat uit 2 verdiepingen en om klanten nog persoonlijker van dienst te zijn wordt er een heus bruin café opgezet. Naast de enorme showroom worden er nog extra magazijnen toegevoegd.

 

Talent altijd welkom

Ondertussen is ook het personeelsbestand aardig mee gegroeid tot circa 30 medewerkers en er is nog voldoende ruimte voor jong talent. Talent in de vorm van stagiaires of studenten die zich graag willen ontwikkelen. Sanitairwinkel biedt ze de mogelijkheden. Een jong, fris en zeer gedreven werksfeer. Alleen het beste is goed genoeg voor de klant én personeel! Bekijk onze vacatures

 

Sanitairwinkel 3.0

Wat de toekomst gaat brengen is vaak nog onbekend, maar wij verwachten niet meer dan goeds! We kunnen u dan ook meedelen dat wij drukdoende zijn met extra uitbreidingen. Verbeteringen aan onze websites, uitbreiding qua personeel als uitbreiding op het gebied van locaties. Sanitairwinkel slaapt niet en grijpt kansen daar waar mogelijk!

 

Traktatie

Als cadeautje rekenen wij vanaf nu de gehele maand augustus géén verzendkosten. Want zoals u weet “wie jarig is, trakteert”.

 

 

Graag tot ziens in één van onze showrooms of op onze websites!

 


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags