sanigids

sanigids, online badkamer magazine

sanigids
Sanigids is een online badkamermagazine, de grootste onafhankelijke bron van informatie op het internet. Via deze website houden we zowel de particulier als de professional op de hoogte omtrent nieuws, trends en gadgets op gebied van sanitair, tegels en verwarming.

Voor wie
Ideaal voor particulieren die op zoek zijn naar ideeën, mogelijkheden of gewoon willen weten wat er op dit gebied allemaal op de markt is. Ook ideaal voor vakmensen die via internet op de hoogte willen blijven wat er om hen heen gebeurt, wat de concurrent voor nieuws heeft zonder meteen op een internetwinkel terecht te komen.

Wat doen wij
Zoals gezegd is sanigids een online badkamermagazine, een bron van informatie. Wij verkopen dan ook geen producten. Internetwinkels zijn er in overvloed, wij willen ons daar niet in mengen. Sterker nog het is voor internetwinkels niet eens mogelijk bij ons te adverteren.

Naar onze bescheiden mening koop je een badkamer in een winkel met een showroom waar je hem beleeft en een stuk deskundig advies meekrijgt.

Vragen staat vrij
Door vele jaren ervaring in de sanitairbranche kunnen wij vrijwel iedere vraag over uw badkamer beantwoorden, dus mocht u vragen hebben, stuur ons een email.

Ook als u vragen hebt over waar producten verkrijgbaar zijn kan u contact met ons opnemen.

Een nieuwe badkamer begint bij sanigids!


Peiling

Mijn voorkeur gaat uit naar...
Bekijk resultaten

Categorieën

Tags